Monaroka Kızlar e-bebek’den kıyafet alan var mı memnun musunuz? Oğluma alışveriş yapacağım, daha önce sitede hiçbir şey almayınca size sorayım dedim
Deletedmom278 Monaroka Geçen gün geldiler çok beğendim ben. Sitesinden alamasam bile mağazasından sık sık alıyorum.
Dmt-01 Monaroka tulum ve atlet almıştım kızıma nettende getirttim bizzat mağazadanda aldım ürünleri güzel genelde pamuklu zaten hatta şuan bile ebebekten aldığım tulum var üzerinde
Poyraz-bebek21 Monaroka benim bebeğim 6ay 10günlük daha gecen hafta sipariş verdim zıbın kısa kollu tişört sort falan normal boyutlarda bir bebek zıbınları 1yaş sipariş verdim ona rağmen giyeceği max 1 en fazla 1bucuk aydır . Tavsiyem 1.5 yaş için sipariş verin pişman olmazsınız
Sahreyldrm Monaroka 1 yaş alsan anca kuzum bende alacağım kızım 5 ay bir haftalık çoğunu bir yaş aldık elbise vs 9 ay aldıklarım da var ama hemen giydirirsem olur yaza olmaz 🤦🏻♀️
Duce28 Monaroka Müsait bir zamanda mağazaya gitmeni öneririm ama canim . Ben 2 gün önce gittim . Kızıma zıbın almaya kalıpları diğer markalara göre küçük aldanma yani .
Yagmurmert Monaroka ben beğeniyorum guzel oluyor. Hatta çıtçıtlılar en kullandığımız parça olduğu için çıtçıtlıları da çok güzel
Monaroka Yagmurmert 5 al 4 öde kampanyası varmış ondan alayım demiştim ama atlet tarzı olan hep beyaz. Renklilerini bulamadım 😔
Duce28 Monaroka evet ben aldım hepsi beyaz 6 lira zıbınlar kızım 1.5 yaşında ben 3 yaş aldım . Güzel ama . 10 tane aldım 2 tanesi bedavaya geldi 😊
Duce28 Monaroka Evet daha iyi olur ben çıt çıtlılarda özellikle tam otursun istemiyorum biraz bol olması taraftariyim hem rahatlik açışından hem gelişim için . 3 yaş bize tam iyi geldi dediğim gibi yazın bol bol onlardan giyiyor nihayetinde evde . Mağazada renk secenekleri var lakin fiyat farkıda var . 🤗
Deletedmom196 Monaroka kalıpları küçük kalitesi de öyle aman aman değil. Ben oğluma tulum filan ikili takımlar almıştım. Penyesi hep genişledi rengi değişti bi daha da almadım e bebekten. Bence kıyafet işini beceremiyorlar.