defnesahn Merhabalar. D vitamini olarak Ocean 400 mü Wellcare 400 mü kullanıyorsunuz? Önerileriniz nelerdir?
defnesahn Çok teşekkür ederim herkese ☺️ Peki ikisinde de bir fıs yeterli oluyor mu? Kuzumveben Sssssss Hasomums Ikrazumra19 2019drnsu
Hasomums Ben welcare kullanıyorum. Ama doktorumuz her ikisinide kullanabileceğimizi söyledi. Welcare bir fıs kolay oluyor kullanımı.
Kuzumveben defnesahn ikiside temiz icerikli ikisinide guvenle kullabilirsin canim bi ocean400 kullaniyoruz
Bgmbgmbgm defnesahn Nutrigen kullanıyorum 1 puf 400 birim.. doktor hepsi aynı işlevi görüyor dedi.. bide Deca Tabs pembe renk olanından kullanıyoruz ayrıyetten 10 damla veriyorum bundan da 200 birim d vitamini toplamda günlük 600 birim oluyor bizim doktorumun önerisiyle.. kış bebeklerinde daha fazla eksiklik görülüyormuş🤷🏼♀️
defnesahn Herkese çok teşekkür ediyorum. Ocean400 aldım ben de. 1 fıs yeterliymiş dediğiniz gibi. Normalde kızım diğer vitaminini sevmiyordu diretiyordu içmemek için. Bunu severek kullanıyoruz. Tadını beğendi ☺️