kursadsrkndyg İbrahim saracoğlu da kimyon çayını bebege bi çay kasıgı verın diyor doktr nurse harveys surup verdi dayda goruyımuyum emın degılım bebegm 26 gunluk uykuya dalamıyır uyusa bile ıkınarak uyanıyor acaba kimyon cayı versemmiiii arada kaldm
qulistann kursadsrkndyg canim yarim su bardagi kaynamis suya 1 cay kasigi kimyon at kendin ic gercekten cok faydasi oluyor
asel_asya61 kursadsrkndyg ben daha 10 günlükken vermeye başladım. Bebeğim inanılmaz gaz sancısı çekiyordu. Hem rezene hem de kimyon çayı veriyordum 2-3 çay kaşığı en fazla. Ben de içiyordum. Doktorum verebilirsin doğal çaylardan zarar gelmez demişti.
Sabriyeillke kursadsrkndyg simdi zaten bu bebisler bizim yediklerimizi sutten aliyo ve sindiremiyolar gazi oluyo bana gore kimyon verdigimizde daha cok cani yanar ben hic vermedim kimyon vs kendim ictim bi iki kere ben bile kotu oldum ictikten sonra
qulistann kursadsrkndyg bebege verecksen icine bi kup seker de at bnce hani kimyon kaynamis suya atiyorsun ya uzerini kapat dinlensin iyice sonra demlensin ic ozellikle uyumadan once ic bi kac gun ust uste icince faydasini goruyosun
qulistann asel_asya61 ben sadece kimyon iciyordum bi cay kasigida bebegime veriyordum iyi geliyordu gercekten
MervElizan kursadsrkndyg Bende verdim gaz sıkıntımız bitti metsil kullanıyorum ve Kimyondan sonra rahatladık çok şükür kesinlikle çözüm kimyon
Mermaid kursadsrkndyg canim vereceksende cok verme benim kizim birkeresinde cok karin agrisi cekti kimyondan sonra cok agladi ,meger az vermek gerekirmis
Ftmsnny kursadsrkndyg siz içseniz ben kimyon tohumu ve rezeneyi karıştırıp çay olarak içiyorum. Bebeğe zaten sütten geçiyor. Her yediğinize de kimyon atarsanız bebeğe vermeye gerek kalmaz
Elifsu kursadsrkndyg biz 5,5 aylık olduk. Kolik bi bebeğim vardı. Kimyon rezene anason hepsini denedim. Fayda etmedi bize hiç. Boşuna verme.