Kbrsn Merhaba anneler çocuk için doğum parası ve süt parası aldınız mı bunun için nereye başvuru yapmak gerekiyor yardımcı olabilir misiniz
anne15 Kbrsn sgk ya . Esim dün cekmiş doğum parasıydı sanırım. Diğerini benim almam gerekiyomuş o cekemiyo daha yatmadı sanırım o
_elsm_ Kbrsn doğum parası için galiba aile ve çalışma ya başvurdu eşim hastaneden çıkarken emzirme ödeneği başvurusuna yönlendirdiler ama eşim kamu görevlisi olduğu için bize vermediler 🤷♀️
Kbrsn anne15 o zaman eşiniz süt parasını almıştır çünkü doğum parasını eş çekemiyor süt parası zaten babanın adına yatıyor o yüzden çekebiliyor
Kbrsn _elsm_ süt parasını PTT den aldık orası doğum parası için bi yere başvuru yapmanıza gerek yok demiş ama hala yatan bi parada yok e devletten baktığımda
Kbrbydk Kbrsn ilçe sosyal yardımlaşmaya gitmeniz gerek ben bir ay önce gidip başvuru yaptım.bir form var doldurup teslim ediyorsunuz onlar da giriş yapıyor. 2-3 ay sonra yatıyor.
_elsm_ Kbrsn bilmiyorum bize hastaneden öyle dediler 300 TL olan mayısta yatacakmış 200 TL olanı vermeyeceklermiş
Ozgcannnn Benım esım askerı personel oldugu ıcın kendı kurumu verecekmıs artık basvurduk dogum parası benım adıma e devletten suan basvuru asamasında 300 tl görünüyor ama hemen yatırmıyolarmıs 3 4 ay bekleyen var hatta daha fazla