Esrbtltrn Kızlar herkese merhaba, sleepy için soruyorum çünkü boyutları farklı oluyo, bebeginiz kac kilo kac numara kullanıyosunuz ve nasıl oluyo bedeni uygun mu söyler misiniz sipariş vermek istiyorum da
Akgunfatma 6,800 kilosu 4 aylık 4 numaraya geçtik sleppy den çok memnunum fakat iz yapıyor her numarası
Esrbtltrn Akgunfatma evet lastikleri rahatsız ediyo benim bebegimi de, oglumun kilosu 5900 su an 3 numara mı aldam 3+ mu acaba
Fatma_FLZ Akgunfatma bende lastik izi yapıyor diye prima premium care geçmiştim pişik yaptı Burda birisi ic lastiklerini kesip kullanıyormuş Bende denedim şimdi oyle kullananiuirum Sızma yapmıyor Deneyebilirsiniz
Akgunfatma Esrbtltrn 4 öneririm ben o kilodayken 4 kullanmıştım daha rahat olmuştu en Azından daha az iz yapmıştı
canparcam123 Esrbtltrn sleepy inin eski serisi güzeldi daha önceki oğlumda üç yıl kullandım çok memnun kaldım bu seferde ilk onunla başladım fakat hem sızdırma oluyordu arada hemde lastik izi çıkıyordu sürekli farklı numaraya geçtim oda lastik izi yapınca molfix e geçtim
Esrbtltrn Sulebrk yanlış anlamazsanız bisey sormak istiyorum benim oglum henüz 2 aylık ve bebeginizle aralarında sadece 1 kilo fark var. Gercektem bilmedigim icin soruyorum, kilo alımı cok mu yavaslıycak? Sizin bebeginiz 2 aylıklen kac kiloydu (onu hesaplayarak bez alıyorum bu yüzden soruyorum)
duygu-cinar Esrbtltrn ben hep bir numara büyüğünü alıyorum . 5+ kullanmam gerekiyor ama ben 6 aldim. 11 kg oglum
Esrbtltrn duygu-cinar dısarı cıkmıyo mu kakası o sekilde? Ya da bacak arasında falan toplanma olmuyo mu bezde
0401emir Esrbtltrn bende sleppy külot bez e geçtim en son 14 aylıkken 10.500 kg dı şuan 16 aylık ne kdr kilosu blmyrm ama 5 numara kullanıyorum.