Necatiasafinannesi Selam herkese, oğlum yeni doğdu anne sütünü sağdıktan sonra dolaba koyuyorum. Acıkınca ısıtıp veriyorum kalan ısıtılmış sütü daha sonra tekrar ısıtıp verebilir miyim?
Seymayusuf Necatiasafinannesi brnfr yeni dogum.yaptm cok uzuntulu 4 gun gecirdim o yuzden sutm kesildi hic ememrdi yavrm nolur bana yardm edin nasil gelecej bu süt tek basimayim yanimda kimsem yok
Tatliskooo Necatiasafinannesi benmari usulü ısıtılıyor süt . Bi kaba koyun onu da sıcak suya koyun o şekilde. Telrar verilmiyor maalesef. Azar azar porsiyonlayın
Busralim Seymayusuf booooool dere otu yedim humana cay içtim yavas yavas süt gelmeye basladı bide maltana ananaslı içtim süt yapıyor ısırgan otunu kaynat 3 dkiks suyunu iç bn etkisini gördüm herdenilrni yaptım inş birinden biri fsyda eder canım moral bozma benek emevek gbi kucağında kalsın❤️
Hunilianne Seymayusuf bol bil su içip, uyuyacaksın. Bebeğini hep göğsünde tutup emzirmeyi deneyeceksin ve pozitif olacaksın. Bol bol ten tene temas yap. Gerçekten soyun ve bebegi göğsüne yatır üzerine battaniye alıp. Böylece hem bebeğin hem sen rahatlarsın ve göğsün uyarılmış olur
Tospikto Ben vermiyorum canim isitilan sut bir daha isitilamaz diye biliyorum o yuzden az miktarda isit bebegin tekrar isterse tekrar baska sut isitirsin ziyan olmasin sutun .
Seymayusuf Busralim tesekkur edemrm anne olmak cok zormus cok guzel bir duygu ama slismaya cslisiyorm bebegim uyudugunda ben de uyuyaym diyorm ama onun nefesini dinlemekten uykusuz kaliyorm nasil aliscm bilmiyorm
Busralim Seymayusuf benim bebeğim 2 kg doğdu cok üzüldüm sütümlede doymuyordu ara sıra vermiştim mama cevrem cok etkilemişti beni
Sesem Verirsin bende 1 ay emmediği için 60 ml veriyordum hep kalanıda dolaba koyup tekrar veriyordum dışarda kalmasın yeter.
Necatiasafinannesi Seymayusuf bende doğum yaptım ilk günler sütüm gelmedi, 3. Gün büyükbabamı kaybettim.. ama bir şekilde ayakta durmak sorundayız.. pekmez şerbeti iç, ben öyle yaptım geldi çok şükür