Defne1790 Bebeğim 9,5 aylık ve uyuttuğum zaman beşiğine bırakıyorum sürekli 10 dk aralıklarla uyanıyor ve tekrar sallamama rağmen meme emmeden dalmıyor sabaha kadar bu şekilde devamlı hiç sağlıklı bir uyku düzeni yok 😕
Sum87 Defne1790 hem sallanarak hemde meme destekli uyudugu için devamlı uyanıyor birde buna diş eklenince yasadıgınız durum kaçınılmaz 🤷🏼♀️
Defne1790 MuhammedAmine diş çıkardık şuan patlamış bir diş görünmüyor hem biz 4. Ayından sonra devamlı böyleyiz 😕
Defne1790 Mervee1 😕 çok zor gerçekten hem bebek için hem aile için bu aydan sonra ki uykuları normalde düzenli olması gerekiyor ama bu şekilde hiç sağlıklı değil
MuhammedAmine Defne1790 sıkıntı diş patlamadan önce başlar . Ayrıca diş çıksada her dişte aynı sıkıntı oluyor benim oğlum da 7. Ayından beri böyle şu anda 16 aylık 14 tane dişi var ama tekrar dişler geliyor ben anlıyorum . Şu anda beraber yazıyoruz sana ☺️
Mervee1 Defne1790 suan yeni uyudu ve iki saat sonra tekrar uyanacak günlerdir bu şekilde devam ediyoruz iki alt dişi çıktı sanırım yine diş sıkıntısı allah hepimizin yardımcısı olsun bazen kendimi çok bitkin hissediyorum geçecek bu günler ama zor gerçekten uykusuzluk ev işleri çocuk derken 😞
MuhammedAmine Defne1790 ilk dişlerde zeytinyağı karanfil ezip masaj yapardım . Şimdi izin vermiyor saldırıyor bana 🥴 Saldım artık ne yapsam uyumuyor bol bol okuyorum çocuğumu . Gece 4 lerde koltuk tepelerinden , masadan topluyorum oğlumu