aysenurkerem Minw paranox s ateş düşürücü , ağrı kesicidir. Doktorların en son çareniz olsun dediği ilaç ve hergün hergün vermek doğru değildir. Çok huysuz ve çok ağlarsa calpol verilebilir. Gaz içinde paranoxun faydası olmaz onun yerine gaz damlası iyi gelir
Minw aysenurkerem Gaz ilacı kullanmadığım kalmadı zaten biraz olsa rahatlasaydı gitmezdim sab simplex biogaia Norse harweys metsil daha bir sürü denedim hiç bi şekilde durmayan ağlayan uyumayan bi bebekti fitil gayet rahatlattı uyuttu gece atıyorum gündüz uyandığında ağlaması bile yok yanı neşeli oyun oynuyor gülüyor geceye karşı huzursuz oluyor onuda doktor kullan dedi zaten
Minw aysenurkerem Calpol benim kızıma fayda etmiyor maalesef aksine gaz ilaçları onu daha kötü yapıyor
Yusra_buglem aysenurkerem hangisi acaba netten baktım iki çeşit var.acaba foto atabilirmisiniz yada hangi renk kutusu
Mommy_ Minw Doktor onu bize de verdi ama sürekli kullanmak için değil. Baktın ki bütün gün uyumadı artık perişan oldu ağlamaktan sakinleştiremiyorsun o zaman kullanılabilir ama 3-4 ay boyunca geçmeyen gaz sancıları oluyor her gün kullanmak doğru değil. Sonuçta Parasetamol içeriyor ve vücuttan karaciğer yoluyla atılıyor.
Minw zeynepalp Benim çektiğim sıkıntı önemli değil ben zaten alıştım önemli olan onun agrisiz sızısız uyuması
aysenurkerem Minw o zaman doğal yöntemlere yönelin annesi. Rezene çayı için, kiraz çekirdekli torbalar var onu koyun karnına
Minw aysenurkerem denemedim mi sanıyorsunuz denemediği hiç birsey kalmadı 🤦♀️hepsini aldım denedim gerçekten normal bi bebek değil yanı bende yıprandım artık oda
Mubu81 Minw bebeğin ve sizin dinlenmeye ihtiyacı var oyüzden vermeye devam edin 😘 hiç bir zararı yok alışkanlıkta yapmaz
Minw Mubu81 Günde 1 saat uyuyan çocuktu yani hiç uyumuyordu gündüz uyumaz gece uyumaz sabah 6 da uyuyup en geç 7.30 da kalkıyordu yanı
Zeyneppppp Minw evet bizde kullandık ama doktorum asırı aglarsa ver rahat uyur demsti . Bi ara sürekli uyumuyordu bende iki kez falan verdm gazdan oldgunu anlaynca gaz masajı yapmaya başladım her gün asırı mutlu oluyor ben masaj yaparken o cıglıklar gülücükler sacıyor resmen. Birde nurse harveys surup kullanıyorum asırı memnunum onu kullandgmdan beri coğu kez kendi cıkartıyor gazını. Suan 2 bcuk aylık ve gaz sorunumuz neredeyse kalmadı denecek kadar az. 🤲❣️
Minw Zeyneppppp Gazını çıkartıyor gaz damlası kullansam da kullanmasam da ama bitmiyor tabi doktor bagirsaklari çok hareketli dedi karin agrisi oluyor gaz sıkıştırınca uykuya dalamıyordu bu şekilde rahatladı ayrıca kabizdi suan yapabiliyor kabiz içinde ayrı fitil verdi zeytinyağ falan boş buna
Zeyneppppp Nurse harveys surup kullandın mı kullanmadysan kesinlikle kullan günde 4-5 defa vereblıosun catır catır bastırıyor bizimki maşallah 😄inşaallah sizede faydası olur
Minw Zeyneppppp Onu yutamiyor şurup da aldım damla da ama morardı içemiyor ve yuttuğunda daha fena oldu bizde işe yaramadı yanı sab simplex kullanıyorum o iyi geliyor çıkarıyor gazını
Asafsemra Minw canım bizede verdi ama fitil kullan duye degil zorda kalırsan dedi mesela zararlı evet fitil kullanmak popo içinde sürekli alıskanlık halıne gelir bebek ıcınde