As1ioz Çok post açılmış Konuyla ilgili farkındayım kusura bakmayın ama içlerinde cevap bulamadım hesap no yazıp hesabına para yatan varmı onu merak ediyorum yoksa herkese elden mi
nurbanu29 Açık kapı var hanımlar oraya başvurun Ablam başvurdu 15 20 gün sonra 1000 TL aldı PTT den bende başvurdum inşallah bana da çıkar sizlere de 🙏
Bdee07 nurbanu29 güle güle kullansın inşallah birşey sormak istiyorum acaba ablanızda açık kapı kontrol ekranına girdiğinde birim havuzunda gbi birşey yazıyormuymuş acaba benim 11 gün oldu başvuru yapalı birim havuzunda yazıyorda hala merak ettim oyzden
Ahsen25 nurbanu29 cnm acik kapiya ne yazdi ben 1000tl yardim demedim konuya gida ve temizlik onu isaretledim bilmiyordum 1000tl yardim yazilacagini
Ahsenay As1ioz canım iş durumunu soruyor ya ben daha önce çalıştım ama şu an çalışmıyorum hangi seçeneği işaretlemem gerekiyor bu konuda bilgin var mı
nurbanu29 Bdee07 evet yazıyordu sonuç çıkana kadar öyle yazar benımde sunan öyle yazıyor havuzda diye bekliyorum bende 😊
nurbanu29 Ahsen25 diğer secenegını seçecektiniz iki soruyada açıklamalara da devletin yardım ödeneği falan yazabilirdiniz
Ahsen25 nurbanu29 konu kismi vardi oraya kirada oldugumuzu 850 tl kira verdgmzi birde bebegmz oldugunu yazdm artik nasip :)))