Aselikra Kizlar meehaba saglik ocagindan geliyorum simdi kizim 4ay 11 gunluk. Ilk 3 ay 1.5 kilo aliyordu kizim ve bu ay sadece 200 gram almis. Ebeye yeni emzik tutmaya basladigini soyledm ve meme reddi yasiyorz dedm. Emzik tokluk hissi verdigi icin bebek seni emmek istemiyor ve bu yuzden emmiyor emzik verme dedi . 15 gun sonra kontrole gidicez yine kilo almamis ise mama baslicaz . Sizlerde dikkat edin emzik emiyorsa bebeginiz.
deletedmom4842 Aselikra benim oğlum 4. aydan itibaren sürekli emzik kullanıyor ve memeye dair sorun hiç yaşamadık. Ama bunu çok duydum emzik yüzünden meme reddi yaşayan.
Aselikra deletedmom4842 yani herkeste olmayabiliyormus tabi. Bizde yaklasik 2 3 haftadr emzik tutmaya basladik ama ayni zamanda red yasandi. Simdi biraktirmak icin ugrasicam 🤦♀️
Mathilda Nasıl bıraktırıcaz peki? Doktorum delik aç demişti. Faydası olur mu ki? Ben de emzikten şüpheleniyorum. Çok fena beslenme reddimiz var 😧
Aselikra Mathilda valla şu an uyutmaya calisiyorm kendini yirtiyor ama direniyorm. 2 3 gun zorlanr diye dusunuym daha cok kucukler cunku. Biraz sabir