Berenimooo Merhaba bebeğim henüz 15 günlük ancak poposu inanılmaz pişik oldu prima kullanıyoruz süreklide değiştiriyorum bezini ama bir türlü geçmiyor kıpkırmızı. önerisi olan var mı
GUBILIK Berenimooo pisik kremini teni kuruyken surun. Islakken surunce de pisik oluyormus. beziniz de yaramamis olabilir. ben pisik oldugunda hep eczaneye fotosunu gostererek krem aldim. Eczacilar bu isi daha iyi biliyorlar
AryaBorte Berenimooo tüp içinde olan arko bizimkini hemen geçiriyor. Ya da travazol. Dr vermişti. Markayı değiştirmeyi dene belki bezden kaynaklıdır
Gulmrt Berenimooo prima pure deneyin ıslak mendil kullanmayın ağır pişikte sudocrem iyi geliyor bizde
Newmom1010 Berenimooo kesinlikle bezden kaynaklı bence. En pahalı diye yarayacak diye bisey yok malesef ben minies kullanıyorum maşallah pisik falan olmadı ki erkek bebekte daha fazla pisik olurmuş oğlum çok rahat. Islak mendil kullanma kullanacaksan kullanmadan önce sıcak suda iki tur yıka sık öyle kullan. Küçük bir havlu edin silip temizledikten sonra biraz havalanır altını sonra havluyla kurut kremi öyle sür birde pisik olduktan sonra krem vs fayda çok etmiyor önemli olan pisik olmadan kullanmak pişik geçtikten sonra bile her altını açmada mutlaka pisik önleyici krem sür
D350 Sudokrem kesinlikle ve zeytin yağı bir sonraki bez değişimde anında farkediyor ve Prima prenium olan değilse oda yapar
AsilDorukAnnesi Berenimooo Hametan kullanıyoruz oğlumda çok çabuk etki ediyor. Islak mendil kullanıyorsanız kullanmayın.
Aysegulada Berenimooo ben her alt değişmesinde sudocrem kullanıyorum şimdilik pişik olmadık hiç çok şükür tam bir aylık oldu kızım🙏🏼
Ebrubas @Berenimooo Berenimooo uykudan her uyandıgında altını kontrol et bazende altını actıgında hava alsın hemen bezi baglama bepantolun pişik kremi çok iyi doğal yöntem olarakta yogurt ve yumurta akını söylüyorlar ben henüz denemedim ama yogurt rahatlatabilir eğer çözüm olmuyorsa primada olsa cildine iyi gelmemiş bez degişikliği yapabilirsin çok geçmiş olsun
izelplt_ Berenimooo sudacrem travazol gibi kimyasal içerikli önerilen kremleri kullanmayın. En sağlıklısı hametan tedavi edici özellikli 2 güne iyileşir günde 2 kez birde bepanthol kullanıp önlemesini engellebilirsiniz
Mehtaponurss Berenimooo Eger eksi bir şeyler yedinse yeme canım bir de kaka yaptığı anda temizle hatta silme direk yıka havalabdir krem sür bir şeyi kalmaz iki güne geçer. Benim oğlum da ilk zamanlar oluyordu hep çözümü her kanasa yıkamakta buldum