BhrAselFhr Herkese merhaba.Bursa lı annelere ihtiyacım var biraz ☺️ Öncelikle çocuk doktorunuzu sorucam memnunmusunuz kime nereye gidiyorsunuz? Ben hayat hastanesi ismail şen ‘ e götürüyorum kızımı. Varsa ortak giden fikirlerini almak isterim. Birde önümüzdeki ay göz doktoruna görünmesi gerekiyormuş tavsiye rica edicem ama önceliğim hayat hastanesi yine 😇 şimdiden teşekkürler 🙏🏼
Fneva BhrAselFhr Anadolu hastanesi Cemile Hn gidiyoruz bizde gayet memnunuz göz muayenesi içinde Esentepe hastanesine yönlendirdi
Nevingunes Kızımı Hayat Hastanesinde Burçin Eroğlu’na götürdüm iki kez ama memnun kalmadım içime sinmedi. Sonra doktor bir aile dostumuzun önerdiği bir doktora geçtik. Pedmer Tıp Merkezinde Mehmet Muhteşem Şentürk doktorumuz. 50yıllık doktor yaklaşımı, tecrübesi güven veriyor. Memnunum 🤗 sizde araştırıp yorumlra bakabilirsiniz doktor beyle ilgili
Nevingunes BhrAselFhr bebeğim henüz 2ay 8günlük göz doktoruna gitmedik ama gideceğimiz zaman pedmerdeki göz doktoruna götürürüm muhtemelen doktorumuzun yönlendirmesi doğrultusunda tabii🤗
BhrAselFhr Nevingunes pedmeri bende çok duydum aslında ama konum olarak bana uzak biraz. O yüzden hayat hastanesini tercih ettim zaten ama eminde değilim hala benimde içime sinmezse uzak yakın demeyip değiştiricem galiba
BhrAselFhr Fneva teşekkür ederim göz muayenesi standart muayene sanırım çok irdelemem gerekiyomu emin değilim nasıl geçti sizin ?
Nevingunes BhrAselFhr bende demirtaştan gidiyorum pedmere resmen bir uçtan bir uca ama napalım ayda bir kez nasıl olsa dedik gittik ama uzak gerçekten 🤗
Dilarasaka Bizim doktorumuzda muzaffer ocak jimerin karsisinda muaynanesi var biz cok memnunuz tavsiye ederim cok ilgili bi doktor biz sormadan herseyi ince ayrintisina kadar anlatiyor istedigim zaman ulasabiliyorum whatsapptan olsun arayarak olsun