zeynepin_annesii19 kizlar saglik ocaginin verdiği vegaferon kan damlasini düzenli olarak kullaniyormusunuz
Sblsrgnsn zeynepin_annesii19 evet ben kullaniyorum ama cok kabiz yapti benegimi ve kaksinin rengi degisti doktora gidip baska bi ilac yazdircaktim ama koronadan dolayi gidemedik sidefer icin iyi diyorlar fakat doktora sormadan birsey yapmak istemedim mecnur kullaniyorum suan
Annesinin_Melegi zeynepin_annesii19 ben de kullaniyordum cocugumu ishal yapiyordu saglik ocagindaki hemsireye sordum onun kabiz yapmasi lazim dedi bende verdigim gibi tuvaletini yapiyor🤷♀️
isill zeynepin_annesii19 ben onu kullanmadim dktra da gdemdm kendi dktruma ulasamdm arkdasm kendi dktrna sordu sideferi onerdi sidefer kullanyrm kilo basina 1 damla ornegin 6 kiloysa 6 damla gbi hcbr kabiz vs sorun yapmadi cok skur
CatBoy zeynepin_annesii19 yan etkileri fazla diş boyama, kabızlık yapabilir. Paraben içeriyor. İçeriği temiz farklı markalar kullanabilirsiniz sidefer, bestiron gibi
zeynepin_annesii19 Sblsrgnsn benim kizimds 6 aylik ara ara kullaniyorum dediginiz gibi kakasida simsiyah oluyor doktorada soramadim kaldi oyle 😔
CatBoy Sblsrgnsn kaka rengini değiştiriyor genel olarak Demir ilaçları. Kabızlık yapıyorsa değiştirmenizi öneririm
_mercanligunler Çok yan etkileri olduğunu duydum bende bebegim zaten kaka yaparken falan zorlanan bir bebek o yüzden kullanmadım doktora başka yazdırdım bi aydır kullanıyorum herhangi yan etkisini görmedim kakası biraz yeşil o da normalmiş takviye olduğu için