reinamm arvenduru üzülme canım. Üzülürsen hiç gelmez. Dut kurusu ye, bol sıvı tüket. Çorba iç. Ve oluruna bırak. Emzirmektende vazgeçme. İnan gelir.
Nurbeyaz Tarif 1 : 2 bardak yarmayi ( aşurelik buğday da denir ) 10 dk suda hasla kapağını kapatıp 3 saat dinlendirin sissin . 3 saat sonra içine 2 3 avuç kuru üzüm koyup tekrar hafif ısıttiktan sonra içine 1 litre süt döküp yarım saat pişirip sıcak iç hemen gelecek süt 2.tarif : 10 adet kuru inciri tavaya doğra üzerine 3 kaşık zeytinyağı dok kizart hafif kızarınca üzerine 1 su bardağı süt döküp 10 dk pişir Hafif sütlü sulu olacak ılık veya sıcak tüket ve hemen uyu . Süt gelecek bana dua etmeyi unutmayin bu iki tarif 95 yaşındaki babanneme ait anında süt getiriyor !
IrmakNeva arvenduru bol bol sivi tuketin ozellikle hosaf tuketin asiri sutunuzu getirir.Bol bol yesillik yiyin salata muhakak tuketin gun icinde. Muzlu sut ,ayran muhakkak deeik. Benim gunluk yaptiklarim bunlardi. Ve cok guzel sutum oldu cok sukur🙏🧿
Hlydnz Merhaba alerjiniz yoksa bulgur börülce tahin susam süt yaptı bende her emzirme sonrası su içtim bol su için gece bile çerez atıştırıyordum bir de sütüm yok demeyin olumlu düşünün psikoloji de çok önemli
Esrayks arvenduru Göğüslerine duşta masaj yap süt kanalları açılması şçin masajlar var duşta suyu göğüsüne fazla tutmaya çalış sütü arttırıcı özelliği var , helva ye , kayısı kompostosu yap kendine onu iç , bol bol su tüket