_mercanligunler arkadaşlar siz nasıl yaptınız , kulak çubuğu sokamıyorum ya da fazla korkuyorum dalinin bebekler için olan çubuğundan aldım ama yok doğduğundan beri içleri kalıyor gene de sarı sarı :) ve 6 ayı geçtik 😒
Tubali _mercanligunler benim oğlumda 6 aylık hiç kulak çubuğu kullanmadım tuvalet kağıdını ince bir şekilde sarıp kulak içine koyup temizliyorum kirli gördükçe
Yigidom _mercanligunler zaten kulak cubugunu sakın sokmayn cok zararlı sürekli akıyor zaten kulakları aktıkca silmek lazım dıştan
Ata0905 _mercanligunler dışını kulak çubuğu ile temizliyorum akan yerleri vs. içini ve arkasını tülbent ile kuruluyorum.3 aylık oğlum.
Ata0905 _mercanligunler bir süre sonra kendi yönteminizi buluyorsunuz en uygun ve size en doğru geleni🌸
Gulmrt _mercanligunler kulak çubuğu önerilmiyor içindekiler kendini dışa atıyor zaten attıkça dışını silin
_mercanligunler fistikcisahap fistikcisahap duşta kulağına giden suyu ağzıyla çekiyordu galiba yani bizim yaptigimiz öyleydi:)
Efenin_annesi fistikcisahap ne kadarcık kulakları var ki zaten dudağımı dayadığımda kulağını kaplıyor zaten kulak deliğini emiyorum
Hanis Ben dalının kulak çubuğuyla temizliyorum dikkat ediyorum tabiki çok sokmamaya ucundan alıyorum birde kulak çubuğunun ucuna zeytinyağı ile yagliyorum daha güzel geliyor kirler