Mervesr Kızlar bebeğim 8,5 aylık ve saçları neredeyse hiç uzamadı .Tamamen kessem uzar mı?Rengi ve şekli değişir diye de endişe ediyorum.( yiğenimden tecrübeliyim renk ve şekil konusunda).Bu konuda tecrübeli annelerimiz var mı?
Sekerparem_34 Mervesr benim kızımın da çok uzamadı dalgalı belki ondan bilmiyorum ama yaşına gireli 14 gün oldu gözle görülür uzama oldu☺️annem de kestir daha gür çıkar diyor ama ben kestirmeyi düşünmüyorum olduğu kadar ☺️
aramzamzam Mervesr benim bebeğiminde azdı Bi ay önce kestik kestiğimiz kadar geldi Bi ay da 🙂 7 aylık kızım ve ilk sarıydı kestikten sonra siyah geldi ☺️
AryamH Mervesr kizim 15 aylik saci cok az ve uzamiyor yeni gozlerine geldi.🤷🏼♀️ Sekil renk konusunda bi bilgim yok ama kesincede gurlesmiyormus keseb bir cok kisi oyle dedi bende kiyamadim
Mervesr Sekerparem_34 bende kıyamıyorum aslında olana ama uzamayınca da acaba kesmediğim için mi diye düşünüyorum hep bi kısır döngü😂
Mervesr Evet ya yiğenimin de simsiyah saçları vardı kesince sarışın bi bebe çıktı karşımıza.Kızımın eşime tek benzer yanı sarı saçları siyah çıkar diye adamın o hevesini de elinden almak istemiyorum 😂