03032014 KıZlar bebegım 3 ay 3 günlük dogdugu günden berı çok akıllı bı bebekti ama son bır haftadır çok sınırlı benı emmek ıstemıyo göğüs ucuyla alıyor sadece gece normal emıyor gündüz çok sınırlenıyor ne yapabılırım yaa 😭
eezgiciikk 03032014 ooofff benim kızımda aynı 3 ay 10 günlük ve yaklaşık 1 haftadır gündüzleri aşırı huysuzluk yapıyo zaten belli bi uyku düzenimiz yoktu ama mutlu bi bebekti. Bu aralar çok mutsuz gibi sürekli mız mız ağlıyo durmuyor. Memeyi de dudağının ucuyla memenin ucundan ucundan emiyo zoraki. Çok canım sıkılıyor artık bu duruma
Fidan19 2 ay 8 günlüğüz aynı durum bendede var çare arıyorum şaşırdım napacagimi az emiyo zorla 3 4 saat arayla ..sadece sabah uyaninca iyi emiyo gün içinde çok sinirleniyo ağlamaya başlıyo sıkıştırmışım sanırım iyice tiksindimi anlayamadım üzüntüden süt gitti
Byz_nslhn 03032014 3 ay 14 günlük kızımla aynı durumdayız. Sanki karnı aç değilmiş de zorla veriyormuşum gibi savaşıyoruz. Sonunda ikimiz de kan ter içinde kalıyoruz. Bu atak bitince normale dönüyordur umarım yoksa böyle yaşanmaz 😃
03032014 Byz_nslhn aynen bizde öyle inşallah gecıyordur bende her güne uyandığımda ınsallah bugün normal emer dıye dua eder oldum 😂
uygar48 Maalesef hepsi bebeklerin büyüme ataklarından dolayı oluyor 😐 bizde de oldu, doktor normal, büyüyor demişti.
ma9419 03032014 meme/mama reddi huysuzluk sürekli kucak isteği gece yarısı uyanıp geri uyumama yada Sabah çok erken saatte uyanma Ve beni en çok yoran gündüz uykuya direnmesi olmuştu o dönem ya çok kısa uyuyordu yada hiç uyumuyordu
Inci28 03032014 genelde oluyor.. öncelikle burnu tıkalı olabilir ondan emin olun.. ben eklediğinde burnunu temizlerdim ondan sonra emerdi hep..
Gayeefe 03032014 benimkide öyle 4 aylık dün sabah 8 den akşam 9 a sadece 3 kere emdi sürekli ağladı ve o emmeyide zorla verdim sağıp biberon denedim Onuda almadı bugünde sürekli emmek istedi gece Sıkımtı yok gündüz oluyor bizdede uZanarak veriyorum gündüzleri bugun 2 saatte 1 bucuk saate bir emdi maşallah oğluma emsin yeterki valla çok yıptarıcı oluyor
03032014 Gayeefe aynen gece sorun yok gündüz sıkıntı bende uzanarak falan da denedim ama yok sadece göğüs ucunu alıyor