Dorukum Anneler mama sandalyesi alacam acaba sizler hangi mama sandalyesni kullanıyorunuz memnun kaldığınız önereceğiniz var mı acaba
Momsboy Dorukum ben ikea kullanıyorum memnunum civilde indirimde bir mama sandalyesi var bence buda oldukça kullanışlı bir bakın isterseniz https://www.civilim.com/baby-force-mama-sandalyesi-mavi-7351-mvi?_sgm_campaign=scn_4bc6d71f0817e002&_sgm_source=067627351SS1&_sgm_action=click
Anana Dorukum Ben de mama sandalyesi araştırıyorum. Stokke almayı düşünüyorum. Post üstte kalsın. Tavsiyelere bakayım.
Duygu01 Babyplus mama sandalyesi 70 liraya almıştım çok hafif.iyikide pahalı bişe almamışım asla oturmuyor ve sevmiyor hep yerde oturup yiyor
ceren7s Ben şuan babyplus Gourmet kullanıyorum 350tl falandı galiba biraz büyük ama bence güzel tekerlekli falan hosuma gitti. Birde düşecek gibi durmuyor sağlam yani
Zerr İlk oğlum için kraft marka almıştık o zaman teşhir ürünü 300 tl di 🤪 İkinci de kullanıyor ama hiç gerek yokmuş O kadar Pahalısına yok tekerlekliymiş yok koltuğu ayarlanır, yok kademelimişmiş miş En iyisi en uygun olanı
YK_ Dorukum joie mimzy lx almıştım gerçekten çok güzel sağlam ama şimdiki aklım olsa ucuzlardan alırım çünkü oturmak istemiyorlar sadece yemek yerken iş görse ve düşmeyeceği kadar sağlam olsa yeter ikea antilop çok önerilmişti ucuz ve sağlamlık acısından