Htcbsr Deryanfyzz hastane tipi makine kiralayan yerler var bende mastit olmak üzereyken kiraladım çok işimi gördü.Sonra lansinoh aldım fakat diğeri kadar iyi değildi.
Htcbsr Deryanfyzz marka spectraydı.Eday adlı bi firmadan kiraladım.Sıcak havlu koyduktan sonra sağıyordum.çok işe yarası öneririm.Vakumu çok iyiydi
anneadayi SinyorinA yaa ben kullanamadım onu 🤦🏻♀️😂 henğz doğuma 1,5 ay var gelince denedim ama bir çekme hareketi yapmadı 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
SinyorinA anneadayi dogumdan once sütünuzü sagmayın iyiki gelmemis ilk sütünün tek bir damlası bile bebek icin cok önemlii 😊 bide Mochi pompanın amacı bebeginiz bir göğsünüzü emerken diğerinden süt sağıyor 🤗
anneadayi SinyorinA Yani durduk yere sağım yapamazmıyız ? Doğumdan sonra mesela çocuk uyuyor o sürede sağım yapamazmıyım
Deryanfyzz Semiha89 gittim gitmez olur muyum bi kere acile gittim bi iki gün öncede genel cerrahi bölümüne gittim ama bi çözüm yok. Bir ay daha bekle geçmezse falan ameliyatla boşaltım yaparız dedi. Antibiyotik de kullandım ama geçmedi
Sasah1441 @zumramomm kızlar bime geliyor kiwi marka bilen duyan var mı kullanan yada 🤔 elektrikli tekli göğüs pompası ❤️🍀
Flovers zumramomm bn iki farklı makina kullandım birini almıştım lansinon tekli ama bn ondan deqil de Medical cilerde olan makinayı kiralamistm o bana baya fayda etmişti daha iyi ckiyor