Prenss_Annesi Kızlar aşırı derecede belim ağrıyor dayanılmaz şekilde 4,5gündür ağlıyordu bugün çok kötüyüm bebeğimi kucağıma dahi alamıyorum 35gün önce kürtaj olmuştum adet olmadım daha hamile değilim bu arada belirteyim bi öneriniz varmıdır bel ağrısını kesen?
ay_16 Canim bende kürtaj oldum ve sonrasi dayanilmaz bel agrisi 3 yil oldu kutaj olali ama neler cektim belimden ben bilirim eglip kalinca resmen kitleniyordu. Seninkide ondandir birde kurtaj sonrasi beli sarip sicak tutmak gerekiyor cok dikkat et
elmaliturta Prenss_Annesi belinize yakı vurun yada sıcak su torbası koyabilirsiniz. Bunlarda yoksa viks sürün masajla
ay_16 Prenss_Annesi canim valla ben bir care bulamadim ama bastan dikkat etmek lazim agir is yapmamamk sicak tutmak felan insallah gecer ama benim gecmedi hic maleseff
ay_16 Prenss_Annesi sen bence simdiden onlemini al gec kalmis sayilmazsin sıcak tut ve elinden geldikce belini zorlama birde annem hep der kürtaj dogum gibidir bel gevsiyor o yuzden bir kalin bezle sarmak lazim hemen sonra insallah gecer cok gecmis olsun.