Damlaaa Selam anneler evimin sıcaklığı 22 ve 23 arası ilk bebeğim 1 ay 25 günlük annemler evin içinde de bere tak kafası kulağı üşütür diyolar banyo yaptırdığımız günler takıyorum diğer günler takmiyorum siz neler yapiyosunuz ?
MTkutay Damlaaa canım evin içinde banyodan sonra ve. Gece uyurken tak bence benim oğlum beş buçuk aylık ben banyodan sonra takıyorum onların canı çok taze üşürler
Mlsyldz Smdi resimlere baktmda o dönemlerde hep takmışım ben😁 taktrmislar htta 😂oda sıcaklığı gayet iiyi olmasina ragmen🙈 ama yıkandığı zmn takiyorum gece usumesn diye ertesine güne cikartiyorm yine
gul Damlaaa bizimki ilk 20 gün taktırdı sonra sinirlenmeye başladı. Şimdi dışarı çıkarken kapşona bile deliriyor keşke taksa ne güzel bereler örmüştüm hepsi kaldı.
Mertcikannesi Damlaaa ben sadece ilk ay taktım. Onun dışında dışarı çıkartırken takıyorum sadece. Evde alıştırmadım, başı terliyor yatınca. Nasıl alışırsa öyle gider demişti annem. Doğru galiba😇
DilekveSarp Benim oğlum 25 günlük hep şapkası kafasında 🤗 kafasını ve ayaklarını sıcak tutmak lazımmış..
BalyanakAlpTuna Damlaaa 5 aylığız hala takarım çünkü oğluşum kel doğdu kafası üşür 🤗 daha çok küçük sizinkide . Ben takılmasından yanayım 💞
cagataymom Sadece dogdugu ilk zamanlar oda dustan sonra, onun disinda hic takmadim 4 aylik erkek cocugu bir tik kalin giydirsem bile terliyor:)hemde kel :)sadece disarda takiyorum