Buseasel 15 günlük olduk bugün damlayı kullanmamız gerekiyor. Fakat sadece 3 yazılmış kutunun üzerine günde kaç kere kaç damla kullanıcam algılayamadım. Bilgisi olan paylaşabilir mi bizimle de
TalentedMom Buseasel günde 3 damla vermem yeterli fakat o damlanın içinde sls paraben var o yüzden ben ocean 400 kullanıyorum daha doğal
Cdmars1 elmaliturta Bana da sağlık ocağından verildi ama kullanmıyorum. İçindeki maddeler neler yaratacak bilmiyorum ondan dolayı kullanmamak en iyisi 😒
humeyra_kayraa Buseasel tavsiye etmem onu hiç Canım kullanma gaz ve kabızlık yapıyor ben hala çekiyorum
Ademalp Cdmars1 bu damla bebeğin gelişimi için çok önemli diye biliyorum ben. Özellikle beyin gelişimi için. Bıngıldağın kapamasında da çok etkili. Sen tam olarak neden kullanmıyorsun canım ben anlamadım
Cdmars1 Ademalp o ilacın katkılı olduğunu duyunca kullanmadan bıraktım. Doktora da gidemediğimizden dolayı da doktora sormadım açıkcası kafama göre gidip katkısız olanından almak da istemiyorum çünkü bebeğimin nasıl tepkiler vereceğini bilemiyorum. Korkuyorum yani
imgesi Buseasel canim o damlayi kullanmayin paraben varmis icinde bizde kullanioduk sonradab öğrendik imkaniniz varsa maddi olrak ocean 400 kullanin
Ademalp Cdmars1 doktorunuza bir sorun isterseniz. Bu tarz damlaların kullanılmasının sakıncası var mı diye. Kullanmanın zararından çok kullanmamanın vereceği zarar daha fazla olabilir.
Cdmars1 Ademalp evet araştıyorumm bir kaç tane buldum katkısız doğal olanı doktora gittiğim de soracağım.