suhedaborekci Merhabalar. Kızım bugün 3 aylık oldu ☘️ Rota aşısı yaptıracağım. Yaptıran tecrübeli annelerden bilgi almak istiyorum. İnternetten araştırdım ama bir de sizlere sormak istedim. Ücret olarak ne kadar ödediniz? Kaç doz vuruluyor? Yan etkileri oldu mu?🙂
Dlratk suhedaborekci merhaba 3 ve 5 aylarda oluyor 2 doz.agizdan damla olarak veriliyor.sanirim 300 tl civari.bizde yan etki olmadi
Badetryki suhedaborekci rota aşısı ağıza damlatılan bir aşı vurulmuyor. Yan etkiside yok denilecek kadar az ☺️☺️ Fiyatı 220 tl falan civarında
Mom0870 suhedaborekci ilk doz doktorumuzda 325 tl ikinci doz kendim aldım 213 tl evde kendim içirdim . Ama kusarsa boşa gider dikkatli olman gerek canım.
Dlratk Dilekmh aslinda onu aile hekimlihi düzenliyor bi danis istersen.bizim 3.aya girince ve 5. Aya girince olmustu.
Duriko Mom0870 ikinci dozun ücreti neden az acaba. Genel olarak böylemi ben ikinci de 310 TL diye biliyorum çünkü. Bizde 2. Dozu alıcaz Pazartesi
Elfida-10 suhedaborekci en yakın zamanda vurdur canım vakti geçmesin Türkiye’de 2 çeşit rota aşısı var rotarix ve rotateq rotarix 2 doz şeklinde 3 ve 5. Aylar uygulanır. İlk doz 311₺ toplam 622₺ rotateq 3 doz ama fiyatını bilmiyorum canım
Tbsnr İlk dozu 15.haftayi geçmeden yaptırmanız gerekiyor diye biliyorum ikinci dozda ilk dozdan 2 ay sonra yapılıyor
Mom0870 Elfida-10 doktorum üzerine mutlaka kar koymuştur özel çünkü. Rotateq canım doktor da onu vermiş . Zaten her iki dozda da aynı marka olması gerekiyor
Elfida-10 Mom0870 anladım canım çünkü bende rotarix vurdurdum 310₺ ydi bende aynı marka olacağını biliyordum da ondan acaba Farklı mı yaptırdınız diye
Duriko Mom0870 bizde özel hastanede doktora yaptırdık 311lira vermiştik. Şimdi götürmeyi düşünmüyorum evde yapıcam sanırım eczaneden alıp. Fiyat farkediyomu öyle