Ozge23 Kızlar meraba bu hastaneye gidip muayene olan veya ameliyat olan var mı? Doktorları ve hastane hakkında bilginiz var ise yazabilir misiniz ?
Deletedmom196 Ozge23 hastaneye hasta olarak gitmedim ama türkiyenin en iyi göz hastanelerinden biri olduğunu söyleyebilirim.
Cinareymen Ozge23 benim kardeşimde senelerdir oraya gidiyor göz tembelliği vardı. Şişe camı gibiydi gözlük camı ilk başladığında 4 5 yaşlarındaydı şimdi 19 yaşında. Artık senede bir kontrole gidiyor çok iyi Bi hastane
Htcsglck Ben bu hastaneye 18 senedir gidiyorum. Çok memnunum lazer oldum orada çok memnun kaldım ama göz bölümüne siz hangi bölüme gideceksiniz
Ozge23 Htcsglck sadece göz hastanesi değil mi ? 9 aylık bir oğlum var sağ gözüne 4.sinir felci tanısı konuldu o yüzden götürmek istiyorum
Htcsglck Ben oldum lazer ücretli ama 2016 yılında 1500 vermiştim o hastane çok iyi makinaları falan her şehirden hasta geliyor
Htcsglck Lazer özele giriyormuş kendi isteğin çünkü yoksa gözlük tak dedler ama onun dışındakiler ücretsiz
Ozge23 Htcsglck şikayet varda çok kötü yorumlar okudum çocuğumun gözünü kör ettiler 6 kere ameliyat oldu diye korktum açıkçası 😔
Htcsglck Hadi ya öyle bir haberim yok hastaneye gittiğimde insanlarla konuştuğumda herkes çok memnun olduğunu söyledi kimi Erzurum Malatya Ankara vs. Yerlerinden geliyor
Ozge23 Cinareymen benim oğlum 9 aylık sağ gözünde 4.sinir felci çıktı birçok özel hastane ile görüştüm en yüksek mebla 20 bin diyorlar ameliyat için bu ameliyatı yapan doktorda maalesef çok fazla yokmuş korkuyorum açıkçası
Cinareymen Ozge23 çok geçmiş olsun canım rabbim tez zamanda şifa versin iyi doktorlarla karşılaştırsın. Devlet hastanesi orası acaba çizdirme isteğe bağlı olduğu için mi para alıyorlar
Seda--66 Merhabalar bana Şubat’ta lazer tarihi verildi verilen tarihte hemen yapılıyor mu bilgi.almak istiyorum