Buseasel Kızlar bebeğimin poposu azcık kızarmaya başladı pişik kremi almayı unutmuşum sizler hangisini kullanıyorsunuz acaba
Zeytin_cekirdegi Buseasel ben bepanthol kullandım şimdide sudokrem aldm canm ama sana tavsiyem bebeğinin poposunu ılık suyla sil beZ değişimlerinde sonra kurula. Banyo yaptırırkende beyaz sabun varya hacı Şakirin onu kullan Sonrada kremini sür mis gibi hiç pişik lızarklık yapmıyor. Bana annem dedi gerçekten demedim mis gibi oluyo valla
Flamingom Buseasel mustela kullanıyorum. Çok ağır pişik olursa oksizinc günde 1 kere sürüyorum geçiyor
mavid Buseasel klasik arko krem kullan yesil tüpte olan bana dua et ondan sonra. Nice kremler kullandım,yetmedi avrupalardan en lüks pahalı pişik kremelerine kadar getirttim. Meğerse keramet 1.5 liralık atkı kremdeymis.
Keremikonunannesi mavid Noktasına kadar imzamı atarım. Bir çekmece dolusu farklı farklı pişik kremleri kaldı boş boş, artık Arko’dan başka bişy kullanmıyorum günlük bakımda bile. Ben de netten öğrenmiştim ve cidden çok dua da etmiştim yazan kişiye 😇🙏
Dlratk Buseasel sunu eklemek isterim sudocrem ilerleyen pisiklerde kullanima uygun tedavi edici gibi düşün.herzaman onu kullanmani tavsiye etmem.
Gulmrt Buseasel geçmiş olsun ben mustela kullanıyorum gerekirse. Bezini kakalı bekletmeyin asla ve Eğer kullanıyorsanız ıslak mendili bırakın yıkayıp iyice kurulamak pişiği önlüyor. Çok kızarmışsa sudocrem kullanıyorum arada bir.
Buseasel Gulmrt kakasını bekletmemeye çalışıyorum elimden geldiğince ıslak mendili yenidoğan slepy kullanıyorum 15 günlük kızım daha azcık kızarmıştı poposu fikrinizi alayım bi dedim
Gulmrt Buseasel ben de prima pure kullanıyorum eğer kullanacaksam ama enndoğalı da olsa yapabiliyor o yüzden mümkün olduğunca kullanmamak lazım özellikle ilk aylar. Ben mustelanın liniment diye geçen temizleme kremini bir temizleme pamuğuna sürüp ıslak mendil niyetine kullanıyorum yıkamak yerine bazen.
Blmmss Buseasel canım benimde bebeğimin 2 gün önce çok fena pişik oldu. Kırmızı sivilce gibi çokça hamazinc pişik kremi aldırdım eşime şuan pisikten eser kalmadı ilk sürdüğün andan itibaren etkisini gösteriyor tavsiyem HAMAZİNC krem alman