Srfrff Selam kızlar evimiz yerden ısıtma tavanı delemiyoruz ev tipi çpcuk saloncağı alıcam tavsiyeye ihtiyacım var kullandığınız ve memnun olduğunuz markalar neler. Şunun gibi bişey arıyorum https://www.e-bebek.com/baby-plus-party-salincak-p-byp-804001/
Aselyaa Srfrff canım en kullanislisi su şoka fln gelenler varya parktaki gibi olanlardan. Kapıya astik biz barfiks cubuguna. Kızım küçüklüğünden beri severek biniyo şuan 1,5 yasinda
Eminegokhan Srfrff bnde bundan alcam ama cok çok kararsız kaldm e bebeğin sitesindeki yorumlra baknca evet memnun olan çok ama sabitlenmesi yok falan diyolar sallandkca ayaklarda ileri geri gidip geliyomus
Kereminannesi02 Srfrff bizim ki daha küçük sever mi bilmiyoruz diye doğalgaz borusuna iple puseti bağladık 😂
Meftunbade Bu çok kullanışlı ben ebebekte çalışırken çok tercih ediliyordu yarış pozisyonuna da alabiliyosunuz mama sandalyesi olarak kullanabiliyosunuz sabitleyebiliyormuş saklanmasın diye başarılı bi urun
Hazaaalll Ben buna baktım ama çok alçak neredeyse alıyorduk vazgeçtik. Rival markalı ürünü sipariş verdik oda arkadaşta var daha yüksek 5noktalı kemer 4yatış pozisyonu tutunurken eli sıkışmasın diye kenarında Ekstra kıvrımı var
Htc06 Ben yeni aldım e bebekten baby plus party memnunum. Oğlum da sevdi yatış pozisyonu ayarlanıyor. Halının üstüne koyuyorum yoksa kayıyor yerde. Fiyatı da diğer markalara göre uygun alınabilir bir ürün
MetinOktay Srfrff aynısından aldım üç hafta önce , keşke daha önce hemen alsaydım dedim 🤣 çok sevdi oğlum gündüz hep salıncağında uyuyor
Tansubeliz Srfrff mehtap.asikk adli kisinin istegram adresine bakin bir isterseniz cok güzel salıncaklar yapiyor