Asafeymeninannesi Hayırlı Ramazanlar 😊 Makineye oğlumun beyaz kıyafetlerini atmıştım. Kıyafetlerinin arasında kol kısmında yer alan ufacık yeşil renkli bir detay tüm kıyafetleri yeşile çevirmiş 🙄🙄 Eski haline nasıl çevirebilirim ? Çamaşır suyu önerisini geçelim lütfen 😊 kıyafetler tam beyaz değil çünkü. Üst ve alt kıyafetlerinde renkli detaylar var
Deletedmom245 Asafeymeninannesi canım neyle çıkarabilirsin bilmiyorum çamaşır suyuyla makinaya atılmalı aslında ama onu kullanamayacaksan leke çıkarıcı kullanabilirsin. Bir de çamaşırların kurumasına izin verme lekesinin çıkması çok çok zorlaşıyor bir kovaya birşeye suyun içine bırak ıslak kalsın yöntem bulana kadar☺️
Deletedmom276 Asafeymeninannesi babyme leke çıkarıcı kullanıyorum, eğer leke çıkarıcı yoksa yeniden o renk veren hariç hepsini yıkayın. Bebek deterjanı yada sabun tozu ama sabun tozu işe yarar, aynısı benim de başıma geldi. Geçti hepsi eski rengine döndü.
Demirac19 Asafeymeninannesi renk veren parçayı ayırarak tekrar yıkayın bende işe yaramıştı ve böyle birşeyin tekrarlanmaması için renk koruyucu mendiller var kullanabilirsiniz. Hayırlı Ramazanlar ❣
Asafeymeninannesi Deletedmom276 Leke çıkarıcı şu an mevcut değil ne yazık ki. Ek gıdaya ilk geçtiğim dönemde çok kullanırdım. Önerdiğiniz bir sabun tozu var mı acaba ?
Deletedmom276 Asafeymeninannesi hacışakir kullanıyorum, bulamadığım zaman da durunun sabun tozunu alıyorum.
Asafeymeninannesi Demirac19 Bundan 2 ay önce böyle bir durumla tekrardan karşı karşıya gelmiştim. Tekrardan atarsam düzelir düşüncesiyle hareket ettim lakin zamanla geçti. Zıbın türü olduğu için pek umursamayıp zamana bırakmıştım 😊 Öneriniz için teşekkürler 🤍🌺