Aslimm Hanımlar merhaba ,benim gibi memleketine gitmek için yolların açılmasını bekleyen var mıı💁🏻♀️
Zerr Aslimm Şu korona çıkmasaydı çocuklarla gidecektim memlekete abimler halamlar çoğu akrabam orda, malesef kaldım istanbulda
daiysdiuy Aslimm valla keske sadece memlekete gitmek için bekleseydim 😩 eşimle iş nedeniyle ayrı sehirlerdeyiz, 2 haftada 1 görüşecektik yollar kapanınca kaldı. ben neysede oğlum babasını çok özledi 😩😩😩
TalentedMom Aslimm olmaz mo annemler daha torununu göremedi annemler istanbulda yaşıyor ben ise antalyada doğumuma son haftalar kala annem ameliyat oldu inşallah bir an önce kavuşuruz 🙏🙏
Aslimm Zerr memleket neresi ,bende yaza gidecektim ama şu an yollar açılır açılmaz gitmeyi düşünüyorum 😒 memleket Elazığ ❤️
Aslimm daiysdiuy 😞 üzüldüm sizin durumunuza da. Hepimiz özlem ile sınanıyoruz ,Allah tez vakitte selamete çıkarsın 🤲🏻
Huzeyfe35 Bennn , benn mayısın 20 sine uçak biletimi bile almıştım izmir için bayrama gitcektik oğlumla evlendim evleneli ilk defa bayramda ailemle olcam diye sevinirken , hevesimiz yine kursağımızda kaldı 😏🤦🏼♀️😔
Aslimm Huzeyfe35 aynıyız ya bende ilk defa bayramda olacaktım, inşallah kurbana nasip olur artık. Sanırım uçuşlar 27sinde açılacak
Mavisoglan-annesi Aslimm Ben yollari degil artik gümrüklerin sinirlarin acilmasini istiyorum, ucaklarin havalanmasini istiyorum ki Turkiye ye gelebileyim.Ailem ilk torunlarından mahrum kalmasinlar.. Cok zor cok gelememeyi dusunmek bile cildirtiyor bazen beni 😔😔
Mavisoglan-annesi Aslimm aminn canimm insallaahh.. Bizim köyde bi söz vardi.Köy köprüsünden sonrasi gurbetlik gibi aklimda değil simdi. Insan evinden bile ciksa gurbetlik cekiyor. Ister Türkiye ister Almanya gurbet hep gurbet. Rabbim hepimize yardim etsin kavusalim ailelerimize 🙏🙏