AbrhamH Kızlar merhaba bebeğime ilk zeka kartlarından almak istiyorum ama kullanan var mı bebişinizin ilgisini çekiyomu ve hangisini tavsiye edersiniz. Neo ve diytoy ilgimi çekti ama kararsızım
Mirayimran AbrhamH diytoy aldım gün aşırı gösteriyorum değiştirerek sıkıldığında farklı şekillerde göstermeye çalışıyorum konuşarak dikkatini çekiyor memnunum🌼
Mavi_ AbrhamH 2 aylık olmadan almıştık. Gözleriyle takip ediyor kafasını çeviriyordu devam ediyoruz 😊
Dygavs AbrhamH bende aldım canım 2 aylıkken şuan 3 aylık çok seviyor dikkatini çekiyor. Siyah beyaz ve renkli tarafları var. Buradan aldım ben
meryembrl 4 aylık kızım diytoy aldım ben de yeni. İlgisini çekiyo ama daha çok agzına götürmeyi tercih ederek 😂
busramerve AbrhamH Sevgili Bebek ten aldım ilgisini çekiyor. Faydalı olup olmadığını ilerde göreceğiz henüz 6 aylık
busramerve AbrhamH bu arada bir doktor arkadaşım kartların üstünde gerçek fotoğraflar olmalı resim şeklinde olanlar beyin için yeterli eğitimi vermiyor şeklinde uyarmıştı
Melekyigiter Ben dolap uygulamasindan aldim hem uygun geldi . Dolap uygulamasına uye olursaniz MELEKYIGITER yazar misiniz davet kodu yerine
Hunilianne AbrhamH ilgisini çektiği kesin. Karin üstü yatırıp etrafına diziyorum veya uydurup anlatıyorum şekline göre öyle dinliyor beni ❤️ Ağladığında susturucu etkisi var 🤪