AbdullahEmir Kızlar oğlum 1 aylık ama çok gazı oluyor rezene çayı verin diyorlar ama aranızda kullanan varmı acaba nasıl kullanıyorsunuz evde humananın kimyonlu rezene çayıda var ama cesaret edemiyorum
MerveAvci AbdullahEmir kendin iç zaten sütünden geçiyor bebeğe ve bol bol gaz masajı yap istersen aktardan direk rezene kimyon ve anason tohumlarını al Hepsinden 1 çay ksşığı sıcak suda demle gün içinde 1 kere tüket anadon bebeği rahatlatıyor ben geceleri emzirmeden önce içiyorum gün içindede sabah ve öğlen dediğin rezenr kimyon çayını içiyorum aynı zamanda bebeğede gaz damlası sap simplex veriyorum günde 4 kez 6 damla ama erkek bebekler daha gazlı oluyor ve ne yaparsan yap tamamen yok olmuyor
fatima AbdullahEmir ben onu kullanamadan önce evde kimyon vardı, kimyon bir tatlı kaşığı ile su yaptım çay bardağına içtim onu, bebeğim 2 gündür rahat çıkarıyor gazını, bebeğe vermedim ama kendim içtim kimyonlu suyu
ipek5151 Ver ben çok verdim ama bizimki kolik olduğu için hiç etki etmedi ilaçtan başka çarem kalmamıştı..
Ecrininannesi AbdullahEmir ben içmedim ama çok duydum.siz kendiniz için zaten Bebeğiniz daha 1 aylık. İçiniz rahat etmiyorsa doktora sorun öyle başlayın
TospikDefneninAnnesi AbdullahEmir bize doktor şeker atmadan ıhlamur rezene sürekli verin diyor. 1. Ayını doldurdu verdim ben hep. Günde 3-4 çay kaşığı veriyorum 2 ay 7 günlük bebeğim. Bende süt olsun diye ıhlamur veya rezene çayı içtiğim için hergün. Akşamları kızıma da veriyorum. O humana çayları verme bebeğe şeker var.
Melisahsendursun AbdullahEmir her yemegine kimyon at kendin demle suz ic bebeginede 1 cay kasigi icir gun icinde rezene cayi ic bebegun fahatlar gaz damlasida kullaniyorsan eger oyle boyle gecer benim kizimda kolik ben hep masajlar caylar oyle boyle gecer doktor 3 ayinda biter dedi daha 46 gunluguz
ipek5151 Nazem yeni gördüm mesajınızı kolik bebeklerde çok şiddetli olurmuş ama diğer gazlı bebeklere görene erkenden bitermiş bizim doktorumuz öyle demişti 4 en fazla 5 ay sürer sesi çok şükür 3 ayımız olunca bitti inşallah sizinkisde erken biter
Nazem ipek5151 benımkıde 3ü pazartesı dolduruyor eskıye nazaran ufakta olsa azalma var sankı bıtsın dıye gun sayıyorum