Deletedmom20
[bilinmeyen] dr var dedi bize 1 yasna kadar çocuk kardiyolog baksın dedi gideceğiz
Aylinay
[bilinmeyen] canım ilk doğdundan 15 gün sonra doktor anladı oğlum da ufurum varmış 6 ayda bir kontrola gittik 2 kez gittik bi 6 aylıkken bi 1 yaşında şuan 1 yaşına girecek 14 gün sonra dün gittik kontrle ve geçmiş dedi doktorumuz şükürler olsun geçti korkacaka bisi yok merak etme geçiyor yani doktor bunu hastalık olarak saymıyor bile bi tanı diyor üfürüm için korkma
Deletedmom090
Bizimde vardı 1 yaşına kadar geçmesi bekleniyor. Yenidoğanların genelinde oluyor ve 1 yaşına kadar geçiyormuş. Umarım sizinde öyle olur
qulistann
[bilinmeyen] yegenimde de vardi gecti canim geciyor kontrollerini yaptir ama kendini de uzme gecici bi durum bu
Srn_dlk
[bilinmeyen] benim kızımda vardı doktor yenidoğan her bebekte olur kiminin kendisi geçer kiminin kalıcı olur 1 hafta sonra tekrar kontrole getir demişti götürdüm kalp taraması yapıldı çok şükür geçmiş bir sorun kalmamış
Deletedmom090
[bilinmeyen] biz özele gitmiştik çocuk kardiyolojisine çok güzel aydınlatıyorlar
Hrcntes
[bilinmeyen] kalp doktorumu söyledi canım sana üfürüm olduğunu çünkü bizim doktorda bize bi ses duydum üfürüm dedi biz kalp doktoruna götürdük profesör e üfürüm olmadığını bazen bebekler de böyle sesler olabileceğini söyledi temiz çıktı çok şükür
Aylinay
[bilinmeyen] canım bebek geliştikçe büyüdükçe kapanır dedi doktorum merak etme geçecektir
Aylinay
[bilinmeyen] canım ben samsuna götürdüm amasyada yaşıyorum burda kardiyoloji bölümü olmadığı için doktorum uzdan çok memnun kaldık herşeyi söyledi bize bilgi verdi devlet hastanesi olmasına rağmen tek tek anlattı Allah razı olsan ondan
qulistann
[bilinmeyen] inan canim ayni bizim gibi olmus 2 taneydi biri kapandi erkenden digeri 1 yili buldu kapanmasi bizde surekli kontrol altinda tutmustuk suan 9 yasinda masallah hicbiseyi yok
Servet
[bilinmeyen] bizde de var ıkı tane vardı biri kapandı biri de duruyor onuda 20sinde kontrolümuz var inşallah o da.geçmiştir doktor küçük bişey dedı .korkmayın kapanır dedı.
Mry
[bilinmeyen] doktorlar 1 1.5 yaşına kadar bekleyelim sonra geçmezse bakarız diyor. Zaten çok sallamıyorlar çoğunda geçiyormuş
Tugbaarya
Bnm kizimdada var Dr 1 yaşına kadar büyüdük e kapanacak kontrolleri devam etsin dedi . Ondan önce müdahale yapmıyorlar mis
Zeyneptoprak
[bilinmeyen] üfürüm genelde her bebekte oluyomuş bizdede vardı üfürümden daha büyüktü şu an 3 aylığız ve şükür küçüldü ve tehlikesi geçti