Feridekoca Ay aşısı yaptiran varmı ateş yapiyo mu? Birde kizim biraz keyifsiz bugün hafif ateşi de var saglik ocagindan getir dedi ebemiz ama ateş olunca aşı yapılıyo mu?
kubrafg Feridekoca canim gecen hafta yapildi oglumun aşısı,cok cok az ates yapti ama dis de cikariyor ondan da cikmis olabilir atesi. Cok az huzursuzlugu da oldu ama uzun surmedi. Ebemiz atesi çıkarsa ilac verebilirsin dedi ama gerek kalmadi
Ccansuu Feridekoca sabah yapıldı bizim de ateş falan olmadı ama ikidir ağlama krizine giriyor aşı yeri ağrıyor sanırım 😕
Prensesannesiii26 Feridekoca geçen hafta pazartesi yaptırdık aşısını çok az huysuzluk ve ateş oldu üstünü çok ince giydirebilirsin canım ateşi varsada calpol verip duş aldır iki gün sonrasında da ateş yapabiliyormus aynı gundede
Feridekoca kubrafg Anladim canim Cok teşekkür ederim bizede öğleden sonra getir dedi de azcik atesimiz var yaparlar mi acaba ates olunca 37.3 az once ölçtüm
NurCelik Biz menenjit yaptırdık bugün kızamık için 9-12 ay arası yapılabilir dedi diğer ay götürücem ben
Rumeysa_miran Dün sabah yaptırdım Ateş de olmadı huysuzluk da çok az eve geldiğimde biraz huysuzdu ama dişten herhalde normaldede öyle
Feridekoca Rumeysa_miran bizde yaptik geldik 2 saat oldu huzursuz ve ateşi var ama ebemiz kesinlikle ates yapmaz dedi disten mi acaba atesi bilemedim 😔
Feridekoca Ccansuu bizde yaptik geldik 2 saat oldu otururken bi aglafi acidi heralde aşı yeri bizim ebe ateş yapmaz bu aşı dedi sizknkide oyle dedi mi
Rumeysa_miran Feridekoca her bebek farklı gerçekten bizim hiçbir aşımızda ateşimiz çıkmadı çok şükür ama kimisi hepsinde ateşleniyor 37.5 görürseniz calpol verin diyor hemşire birde banyo yaptırın iyi gelir
Feridekoca Kızlar calpol verdim dusmuyo atesi ablam ibufen diye bi surup var onu ver diyo doktoruma sormadim ama kullanan vaar mi bide calpolu ne kadar veriyosunuz