Zeynepadem Kızlar oğlumun kan değeri 11 miş 13 olması gerekiyormuş hemşire öyle dedi böyle olan varmı bi sorun olurmu yada yükselmesi için ne yapabiliriz kan ilaçı kullanıyoruz
Sezenaksukarademir Zeynepadem başka ne yapılabilir bilmiyorum. Bizimde kansızlığın var hatta kum yemeye çalışıyor duvar yalıyor 🤦 kan ilacına devam. İnşallah hemen düzelir
Fatmafatma Zeynepadem oğlunuz kaç aylık. Yemeklere kıyma koyun hergün ceviz büyüklüğünde yemesi gerekiyor . Ve kasaptan taze kuzu ciğeri alın benim oğlum 10 aylık doktorumuz öyle demişti
1prensAnnesii Zeynepadem yanlız 11 değeride düşük sayılmaz bebeğin ayına gore pekmez yedirebilirsin günde 1 çay kaşığı
Zeynepadem Minikbal bende öyle düşündüm dut pekmezi veriyodum ama keçiboynuzu daha iyi galiba teşekkür ederim 😊
Zeynepadem Fatmafatma bugün 9 aylık oldu aşıdan geldik orda kan değerine bakınca öyle dedi 🙄kıyma ara ara yemeklerine koyuyorm
Zeynepadem 1prensAnnesii erkek bebeklerde 13 olmasını istiyoruz diyince tedirgin oldum 9 aylık oldu bügn pekmez her sabah kahvaltısında veriyorum
1prensAnnesii Zeynepadem ilginç daha önce hiç duymamıştım erkek bebekte kan değerini pekmez iyi gelicektir ama maşallah bence endişe etmenize gerek yok 11 değeri iyi bi değer çünkü