Busragungor 2 buçuk aylik bebegim var ayakta salliyoruz ama uyuyunca bile ayagimizda duruyor kundak yapsak bile koydugumuz zaman uyaniyor siz nasil uyutuyorsunuz deliksiz uyumasi icin ne yapmam lazim
Oguzkaganannesi7 Busragungor benim ogumda 2. Buçuk aylık nerdeyse hiç deliksiz uyumuyor ya 5 dk yada 10 dk çok nadir yarım saat uyuduğu gündüzleri tabi akşamda 11 den 2 ye kadar uyur sonrası yarım saate bı bir saate bı uyanır
Deletedmom819 Busragungor önce ayakta sallamayı bırakın daha çok küçük mutlaka alıştıracaksınız normal uyumaya. Pat pat yöntemi deneyin saç kurutma sesi açın. Sakinleştirici seslerde gevşiyor uykuları daha kaliteli oluyor. Ama ayağa alıştırmayın.
imgesi Busragungor biz bebek arabasinda uyutyrz ole sallama yada kundak yapmiorz. Gunduzde olsa gecede olsa ayni sekilde… bebek arabasinda biraz evin icinde gezince hemen uyuyo.. yani gece gunduz uykularimiz.duzenli
Sevdacicegi Busragungor benim de 3 aylık kızım aynı şekilde gündüz uykularını uyuyor sürekli sallamak gerekiyor. Benim çevremde inşaat yapılıyor çok fazla gürültü oluyor bence onun için sürekli uyanıyor bir de gaz problemi de çok ondan da olabilir.
Busragungor Oguzkaganannesi7 bizde öyle ne yapacagimi sasirdim virusten dolayi esim evde de dönüşümlü bakiyoruz artik
Fatossakarya2020 Benim kızımda 2,5 aylık gündüz akşama kadar ayağımda sallıyorum ama 5-10 dk uyuyo sadece uykusu olduğu için ağlıyo öyle dalamıyor bi türlü en ufak sese uyanıyor
imgesi Fatossakarya2020 canim cocugu kesinlikle sallamayin evet zor birakmasi ama ben beyaz gurultu denilen seste uyutyrm gozlerini kapatinca hemen kapatyrm muzigi huzurlu olmadginicin bebek uykuya dalamiodurr… salladgnda beyin zarar goreblr cnku kafa taslari daha gelismedi… bence dedgm gibi yaoamaya calisin
Busragungor Fatossakarya2020 aynen yapmadigim sey kalmadi internetten pış pış sesini aciyoruz artik onu duymak bile ıstemiyorum birakip bi is yapamıyorum 😔
Busragungor Deletedmom819 onuda denedim anne karni sesi sac kurutma makinesi sesi pış pış sesi aciyoruz ama devamli sallama istiyor pat pat yontemi nedir
imgesi Busragungor gunduz ozaman cok uyumustur yada karni tok degldr… gunduz olabldgnce az uyumali cocuklar.. gecede altin8 degistirin rahat ince pijamalrini giysin hani rahat etmesi lazm. Bu gibi sebepler etki edebkr