Mommyofaboy Bitmiyor… Biri bitiyor biri başlıyor ona hiç bisey olmamasını isterken… Doğduğunda kuvezde kaldı 1 hafta, aldığımızda pişik vardı tam o geçti derken 3 gün önce birden poposu kızardı, nasıl gece bu pişik anneler 😥
Bircicekbirbocekannesi Mommyofaboy poposunu su ile yıka yada su ve pamuk ile temizle. Sonra kurut. Pişik kremi sür altını sık sık değiştir. Islak kalmasin. Koruyuculugu ve kıvamı açısından sodocrem ve nivea pisik kremini tavsiye edebilirim. Pisik ilerlediyse eczaneden trosdy ve hamazinc aldırın. Ikisini karıştırıp bebisin poposuna sürün. Bi pisik kremi bi bu krem karışımını surerek hemen toparlar Allahın izniyle.
Tgcmrt35 Mommyofaboy ıslak mendil bir müddet kullanma, kuru temiz ve bezini sık değiştirmeye özen göster hatta odası sıcakca biraz altını açık bırak hava alsın önericem pişik kremi ise bepantol baby
Glbyz1 Mommyofaboy canım her altını degistirdiginde pişip kremi kullan ben sürekli sürüyorum pişik olsun olmasın sende de şuan varsa ıslak mendille çok kullanma sun geçene kadar vani acıması pamukla kullan ve sudocrem yada bepanthol kullannn altını da sik şık değiştir
Hunilianne Mommyofaboy yogunbakimda antibiyotik aldıysa pişik ondan olmustur. Çinko bazlı pişik kremi kullanmanız lazım oksizinc olabilir
Mommyofaboy Bircicekbirbocekannesi Sudocrem sürüyorum bakalım fayda edecek mi, hamezinc verdi doktor onu da kullanıyorum
Mommyofaboy Tgcmrt35 hiç ıslak mendil kullanmadık, altını yaptıkça alıyorum hemen bekletmiyorum günde iki kere de havalandiriyorum ama geçmiyor 4 gündür gelişme yok😔
Bircicekbirbocekannesi Mommyofaboy eder canim trosdy alabilirsen hazinc ile karistirip surmeni tavsiye ederim 5 gunden fazla kullanma ama kortizonlu çünkü
Tgcmrt35 Mommyofaboy evet bezden de olabilir sürekli geçmiyorsa yani benim başıma bezden gelmedi bunu aslında bilmiyorum bilen anneler yorum yaparsa sevinirim😻🙈
Mommyofaboy Hunilianne evet antibiyotik tedavisi aldı, o zaman 1 hafta sonra tam geçti dedik, şimdi yine oldu sürekli krem de sürüyorum neden oluyor anlamıyorum
Mom090 Mommyofaboy ıslak mendil kullanma pamuğu ıslatıp sil poposunu birde biz fito krem kullanıyorduk pişik için sor istersen doktoruna
Hunilianne Mommyofaboy vücut atmaya devam ediyordur. Eğer ıslak mendil kullanmıyorsanız ve altı da uzun süre kirli kalmıyorsa. Havalandırın ve kurutun sonra krem sürün geçer. Bizim de olmustu küvezden sonra
Mommyofaboy bsr2 bezin degdigi her yerin mi kızarması lazım bezden olduğunu nasıl anlayacağım, sadece poposu kızarık şu anda
55eren55 Mommyofaboy canım ben pişirin bezden olduğunu şöyle anladım daha kaynanam kırkı çokmadan BİM’in bezini almış oğluma neyse bende bişey demedim kullanalım dedik hemen bebeğimin poposu kızardı herşeyi yaptım bana mısın demedi 2 hafta oldu geçmedi bebeğin poposuna bez koyduk baktık iyileşiyor sonra iyileşince popusunuz bez koymadan bezledik sonra bezini değiştirdim rahat ettim bebeğimin poposu rahat etti canım