Oglumvebennnnnnn Doğumdan sonra eski halime dönmeme rağmen kalçam gepgeniş etler yayık basenli bir şey oldum. Kış günü nasıl sıkılasacaz biz 😦
Sarelim Oglumvebennnnnnn bn dogum öncede kiloda geldım. 55. Hayta 50 ile hamile kaldım. 64 ile dogum yaptım. Bn 36 beğendim şimdi 38 bedenim. Doğumdan sonra bel ve kalça 10 cm genişliyor. Ancak. 1 sene sonra sporla incelir
Minikmercimegim Oglumvebennnnnnn allahimmm eski kilosuna donemeyen aksine alan bir benmiyim 😢 gobek basen kalca ne ararsaniz var gitsinler lutfen sporsuz bi yolu olmalii
Masalim Sarelim ben sezeryanla dogum yaptım 22 kılo aldık kızım uc aylıkken eskı halıme dondum hıcte sarkıklıgım olmadı sadece 10 gun korse taktım duzenlı o kadar gobegım dum duz
Masalim Sarelim zamanla normale donuyosun canım benım basrnlerım falan hıc olmadı 22 kılo almama ragmen kızım 20 gunlukken pantolonlarım olıyodu ama 47 kıloyla hamıle kaldım su an kızım dokuz aylık ben 19 haftalık tekrar hamıleyım 51 kıloyum
AslhanDivarc Oglumvebennnnnnn normal doğum yaptıysanız doğum esnasında kemiklerde açılma oluyor ya belkide hemen eski haline dönmüyodur. Benim kız 5 aylık olucak ben hala eski kiloma kavusamadim😔
AslhanDivarc Oglumvebennnnnnn sezeryanda açılmıyor diye biliyorum çünkü bebek aşâğıdan çıkmadığı için bi zorlama olmuyor. Sıkılaşmak gerekiyor sanırım artık evde plates time
Fatmanur66 Oglumvebennnnnnn 60 kiloyla hamile kaldım 76 kiloyla doğum yaptım bebeğim 14 günlük 63 kiloyum çok bişeyim kalmadı benim öyle. Bünyeden bünyeye fark ediyor canım
Oglumvebennnnnnn Fatmanur66 bnm sıkıntım bir haftada eski kiloma düştüm ama belim kalın kalöa gepgeniş duruyor. Sabah tayt sipariş ettim bildiğin leğen gibi olms kalçam