Deletedmom73 Kızlar yardımınıza ihtiyacım var. Oruca niyetlendim 5 gün tuttum sütüm kesildi nerdeyse azcık geliyor. Dün tutmadım ama hala süt kendine gelmedi. İncir yesillik falan yedim daha napmam lazım sagıyorum anca 40 cc cıkıyor 😔 bebeğim 11 aylık
Deletedmom277 Deletedmom73 sağarak mı veriyorsunuz yoksa sütünüzün durumu için mi sağdınız ? uzun süre sonra sağdıysanız , sağmaya alışkın olmayan memeden çok süt çıkmaz hele 11 aylıksa bence bebeğini doyuyordur
Ebruon Deletedmom73 Canım eminmisin bittigine sağınca pek cikmiyo benimde öyle emzirirken fiskiriyo neredeyse ama sagip sakliyim diye niyetleniyorum nolur nolmaz diye hiç cikmiyo boşuna almışım sağma makinesini yani emzirmesem sütüm bitti sanacagim
Sevgi1 Deletedmom73 tutma o zaman bende 5 gün tuttum dün tutmadım bugun de gecen gün iyi hissetmemedim ondan en kötü üc gün tutup 1 gün fln ara veririm cok halsiz kalıyorum sanki bulgur ve tahin ye bide
Demetbulut Deletedmom73 yanlıs anlamayin ama tutmayin oruc cocugunuzun rızki ile oynamayın o eize muhtac sutunuze ihtiyaci var oruc tutmak hamile ve emzirenlere farz degil orucun kazasıni tutabilirsin ama sütünün kazası yok .. bir daha geri gelmeyebilir sütün lutfen bebeginizi bu mucizedenahrum etmeyin bol sıvı tuketip bol bol emzirin
Deletedmom73 Deletedmom277 arada sagıyorum. 2. Gün sagdım saklamıstım tek göğüsten 200 cc ye yakın cıkmıstı. Normalde gögüslerin cok dolu olur sıkınca süt cıkardı. Gögüslerim cok yumusadı söndü skıyorum süt cıkmıo 😔
Deletedmom73 Ebruon normalde sagınca cıkardı benim. Göğüslerim dolu olunca sertlesirdi simdi yumuş yumuş oldu elimle de sagmaya calıstım yok cıkmadı. Bebegimde sinirlenip ısırmaya callısıyor😔
Deletedmom73 Demetbulut cok haklısınız. Vicdan azabı cektim 2 gündür tutmuyorum Allah affetsin. Sütümü getirmeye calısıyorum tam anlamıyla dolu dolu olmazsa gün asırı tutayım diyordum tutmucam 😞
Yassos Deletedmom73 sağma bence çocuk emsin öyle daha çabuk süt gelir . Süt yapan humana çaylardan içebilirsin . Bol su iç .Dut kurusu ve dereotu ye . Bestlak damla kullan . Bulgur ve sütlü tatlılardan ye . Bunlar benim bildiklerim İnşallah geri gelir sütün . Ben sırf bu durumu yaşamamak için tutmadım. Vücut uzun süre besinsiz ve susuz kalıyor .Bi de çocuk sık emiyorsa ve büyükse sağma da o kadar süt çıkabilir ilk zamanki gibi dolmaz göğüs . Mesela geceden sabaha uyandığında göğsünüz nasıl süt dolu mu yoksa yumuşak mı .
Deletedmom73 Yassos teskkür ederim cogunu denedim dediklerinizin bestlak damla kullanmamıstım denerim. Sabaha kalktıgımda suan yumusak gögüsüm önceden sert olurdu oğlum emmeyi bırakınca süt gelmeye devam ederdi hatta 😞
Yassos Deletedmom73 Bişey değil canım Anladım belli ki azalmış o zaman bir kaç güne düzelir İnşallah besin ve su girdikçe yeterli vücuda artar gene.