merveoyku_909420 Günaydın kızlar bu aralar burada çok soru soruyorum malum yeni annelik 😀 ncr hastahanesinde çocuk doktoruna giden var mı acaba kimi önerirsiniz?
defnesmomm merveoyku_909420 ncr olması şart değilse şayet emek hastanesinde Mehmet Ali Bulgur var canım, çok tatlı dilli ve iyi bir doktor 👌🏻
Deryamete merveoyku_909420 günaydın ben ncr de doğum yaptım çocuk doktoru olarak da mevlit Kürşat akkar a gidiyoruz ilgilenen bir doktor çocukları da seviyo verdiği ilaçlarda çok şükür işe yariyo benden bu kadar😊
Pamuk_22 merveoyku_909420 merveoyku_909420 bende ncr de doğum yaptım henüz , Mesut beye yönlendirdi doktorum direk , 2 kere gittik henüz çok iyi bir doktor bence de 🙏🏻
MeBeee merveoyku_909420 canm ncr değişe hayat hastanesinde kazım erkent diye bi doktor var on numara beş yıldız bi doktor 2 çocuğumuda hep ona götürdüm şimdi 3 çocuğum oldu onuda ona götürüyorum
merveoyku_909420 defnesmomm aslında benim için şart değil de eşimin anlaşması var orayla o yüzden oradan doktor seçmemiz gerekiyor
merveoyku_909420 Deryamete cok teşekkür ederim :) fulya hanımda varmış onu da çok söylediler bilginiz var mı peki
Senel merveoyku_909420 ben öncesinde fulya hanım götûrüyordum ve çok memnundum fakat doğum iznine ayrıldı o yüzden hastenede yok
Deryamete merveoyku_909420 evet hep normalde oydu doktorumuz ama hep iznine denk geldim Kürşat beye gittim ona devam ettim😊tek bayan o zaten
Deryamete merveoyku_909420 Kürşat bey istagram dada takip ediyorum.bebekler için güzel önerileri bulunuyo uyguladigim oluyo bı bakın en çok beğeni kimde ise tercih edin içinizin aldığı ile devam edin😊
merveoyku_909420 Deryamete aynen o da önemli bazı doktor kimisine göre iyidir ama içine sinmez insanın Kürşat beyi bi takip edeyim ikisi arasında karar veririm çok sagolun :)
MeBeee merveoyku_909420 bide orada ncr Mesut bey var büyük kızım küçükken zor durumda kaldık o hastaneye sevk ettiler bizi hayat hastanesinden 1 hafta yattı kızım içerde 1 hafta boyunca çok ilgilendi çok yardımcı oldu bize allah razı olsun o doktordanda