Mavisinannesi34 Benim bebeğimde uyumazdı ne gece ne gündüz hem kolik, hem reflü, hemde gazlı bir bebek 3 aylık oldu yeni yeni düzene giriyor. Ne yapacağımı bilmiyordum çok araştırma yapıyorum ben youtubeden netten doktorlara hep soruyorum fikir alıyorum. En sonunda bebekler 3 ayına kadar anne karnında hissederlermiş yani anne karnında nasılsa dışardada öyle olmak istiyor. Bunu nasıl yaptım odası hep karanlık yada uyuduğu beşiğin üzerini hep kapalı koyu renk birşeyle kapatın sonra telefondan elektirik sübürgesi yada fön makinası sesi açın dinledin karnı doyup gazı alındıktan sonra kucağınızda onunla konuşun yanında olduğunu belli edin sonra beşiğine koyup sesi açıp sallayın sizde ninni söyleyebilirsiniz ilk başlarda zorlanır ama sonra alışır uyur ben böyle yapıyorum şuda varki hep aynı yerde uyusun yastığı yorganı battaniyesi hep aynı olsun. Sizden birşey koyun beşiğine sizin kokunuzu alsın bir gece taktığınız başörtüyü koyun beşiğinin yanıba kokunuz olsun yanında olduğunuzu anlasın. Biraz uzun oldu ama benim tavsiyem bu kızlar.