Mucizem-06 Merhaba tatlis anneler oglum 10 ay 12 gunluk gece emzirmeyi biraktirmak istiyorum onun icin uyku arkadasi almak istiyorum sorun su ki gezmeye filan gittigimizde ileri ki gunlerde tabi o arkadasi hep yanimizda mo goturecegiz
Deletedmom283 Mucizem-06 Hayır sadece uyurken yanında istiyor :) yani kızım öyle doudou diyor aşırı bağlı:)
Dk2017 Mucizem-06 yani şöyle oluyor çanta götürüyorsun uyumak istediğinde eline verip uyutuyorsun ona uygun ebatlarda seçersen daha sağlıklı olur 🙏🏻
Buss_07 Mucizem-06 Bizimki uyurken sarılıyor. Geçen gün yıkadım kuramadığı için veremedim. Öğlen uykusuna 1 saatte geçtik. Sadece uyurken istiyor. Ozellikle emzik almayan bebek için kurtarıcı oluyor uyurken.
Mucizem-06 Deletedmom283 iste gezmede uyuttugumuzda yaninda mi olacak yoksa sadcee evde ki yataginda mi 🙄
Deletedmom283 Mucizem-06 Sadece yatağında olmasına alıştırırsanız yatağında olur, gezmeye giderken götürürseniz hep yanında ister :) nasıl isterseniz 🌈
Deletedmom283 Deletedmom265 6 aylıkken yanına koydum sürekli, belli bi zaman sonra hep onu istemeye başladı, suan 19 aylık uyumasına yakın evde oda oda geziniyor doudoouuuu diye onu çağırıyor yatağına güya:)