Öncelikle hayırlı geceler kızlar çok doldum çekip gitmek istiyorum nedeni kaynanam eşimle ne konuşsak merak ediyor ne yapsak merak ediyor sanki eşim benim kocam değil de onun kocası nereye gitse niye gidiyorsun diyor eşim kredi başvurusu yapmıştı çıktı ve bu akşam para çekmeye gitti kaynanam da uyuyorum dedi bende odamda oturuyordum sonra eşim geldi kaynanam uyanmış gene nasıl içeri girdi sen nerden geliyorsun bisürü şey söyledi ya bu benim kocam senin değil ya eşim bana kahve yap dedi yaptım o kahvesini annesine verdi yine ona yaptım ya neskafe alıyor saklıyor bizden gizli gizli içiyor bide utanmadan eşimin kahvesini de aldı eşim de onun odasına gitti 1 buçuk saat oturup sohbet etmişler gerizekalı eşim demedi karımın yanına gideyim biraz onlara sahir hazırladım ben yemedim eşim de sen niye yemiyorsun dedi canım çekmiyor dedim geldim yatağıma hakkımı helal etmiyorum o kadına bide başkalarına da diyor ben onları erkenden odalarına gönderiyorum beraber sohbet etsinler karı koca onlar ya manyak karı sen ne zaman öyle yaptın 😭😭daha bisürü şey var kendimi camdan atmak istiyorum ama kızım için sabrediyorum…….