morsevenfilolog Mirayhazal Ben instagramdaki bir sayfadan süt alerjik bir paket satın aldım. İçindeki çorbaları, bebe bisküvisini, bebe muhallebisini falan çok severek yiyor. Bi bakın isterseniz.
Mirayhazal morsevenfilolog hangi sayfa acaba tabi ki bakarım bende tarhana çorbası falan sipariş vermiştim makarna vitmadan alerjik Bebekler için
TheLittlePoncik Mirayhazal bir kaç haftadır kullanıyorum. bebeğimde süt alerjisi olduğu için kullanmaya başladım
morsevenfilolog Mirayhazal memnun musunuz?? Benim sipariş ettiğim sayfa, PenelopeGurme. Ben memnunum. Henüz süt alerjik bebekler için tarhanası yok, yapılacak dediler. Onu bekliyordum ben de.
Mirayhazal morsevenfilolog Henüz kullanmadık benim kızım zaten hiçbirşey yemediği için Henüz çiğnemeyi bile bilmiyor zor bir dönem benm icin fazlasıyla 🤷🏽♀️
Zeynonunannesiiiii Kuzuannesi süt diyeti yapıyor ve kalsiyum desteği almıyorsanız kemik erimesi olabilirsiniz doktorumuz mutlaka al her gün calcimax d3 demişti
Kuzuannesi Zeynonunannesiiiii kalsiyum aldim icinde laktoz varmis dha fazla alerji yapti suan birsy kullanamiyoruz.
Mirayhazal TheLittlePoncik bende tatlı olarak neler yediniz yapıyor Musunuz🤷🏽♀️ Daha kısa bir süre oldu ama aşırı canım istiyor ama çocuğum icin sabrediyırum insallah geçicidir
TheLittlePoncik Mirayhazal süt ve yumurta koymadan kek kurabiye gibi şeyler yapıyorum. Aslında internette çok tarif var sütsüz yumurtasız yoğurtsuz bakabilirsiniz. Şerbetli tatlı isterseniz kadayıf yapabilirsiniz
Zeynonunannesiiiii Mirayhazal Yumurtasız Sütsüz Nemli Kek https://www.nefisyemektarifleri.com/yumurtasiz-sutsuz-nemli-kek/ Ben bu keki yapıyorum iki günde bitiriyorum 😊
Nursma Mirayhazal kızımda da süt alerjisi var osteocare kullanıyorum buradan bir arkadaş önermişti sağolsun 🌷