Nehirrrrrrr Merhaba arkadaşlar bebeğim doğar doğmaz yoğun bakıma alındı ciğerlerinde enfeksiyon varmış. 2. Günü bugün de entübe edilmiş. Kafayı yemek üzereyim. Nolur dua edin nefesim tıkanıyo anlatamam size hislerimi
Mrs_Mert Nehirrrrrrr Çok geçmiş olsun Rabbim tez vakitte şifa versin. 🤲🏻 Siz de güçlü olmaya çalışın bebeğinizin size ihtiyacı var bol bol dua edin çok geçmiş olsun ❤️
Kuzuannesi Nehirrrrrrr sen guclu duracaksin ki brbegin icin sutun okacak. O geldiginde sn hazir olacaksın. Soyle dusun farkedilmes ve eeve gtseydiniz dhs kotu. Allah bterlerinden saklasin evlatlarimizin hastaligini acisini gostermesin. Sakin ol guzel anne hersey yoluna girer
Zeynikk Nehirrrrrrr rabbim şifa versin umarım kısacık sürede sağlığına kavuşur daha iki günlük ama çok güçlü oluyorlar atlatır allahın izniyle 🦋
Ruya55 Nehirrrrrrr Rabb’im şafi ismiyle şifa versin inşallah cnm tez zamanda hayırlısıyla kucağına al🐥
Zeynosmom Nehirrrrrrr dua dua dua 🤲🏼 Elimizden gelen bu… bol bol inşirah okuyun.. rabbim yardımcınız olsun inş tez zamanda kavuşursunuz
Tospagam Nehirrrrrrr Allah’ım yar ve yardımcınız olsun Rabbim şifa uzun hayırlı ömürler versin evladıniza bol bol dua edin
Alyase Nehirrrrrrr Rabbim bu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine tez zamanda şifa versin inşallah canımmm evladına kavuştursun 🤲🏻 İnşirah süresi oku bol bol ♥️
Prensesasya Nehirrrrrrr Allah yardımcınız olsun 🤲çok geçmiş olsun güçlü durmaya çalışın ❤️ Onun küçük bendeni bizden daha güçlü emin olun sabredin inanın dua edin rabbim Şafi ismiyle şifa versin en kısa zamanda kavuşursunuz inşallah meleğinize 🤲🤲❤️
Bilnermus Canm bnm rabbim inşallah tez zamanda şifasını verir hic korkma Alahın izniyle birşey olmaz inşallah rabbim onları koruyo tez zamanda kucağına almak nasip olur inşallah 🙏🙏🤲🤲
HaticeeAli Nehirrrrrrr allah şifa versin canım korkma hersey duzelır yakın zamanda arkadasım acıl doguma alındı kakasını yedı dıye sonra kan sekerı duzeltılemedı ustune enfeksıyon cıktı ıkı ay kuvezde kaldı tabi o da yıprandı ne kadar uzme kendını desekte fayda etmez ama umudunu yıtırme allah şifa versin inşallah em kısa zamanda saglıgına kavuşur bol dua et 🙏🏼
canparcam123 Nehirrrrrrr benim oğlumda 9 gün kaldı seni çok iyi anlıyorum insanin cani çok acıyor ama geçecek inşallah dua et sürekli..rabbim yüreğini yakmasın🤲
balannesiii Nehirrrrrrr cok geçmiş olsun canım bu ilk ve son ayrılığınız olsun bu ramazan gününde tüm dualarım seninle♥️ Kavusucaksınız üzülme
LeylaNur Nehirrrrrrr Çok geçmiş olsun tez zamanda sağlığına kavuşsun. Siz güçlü olun sütünüzü hazırlayın.
Ballilokmamelmaliturtam Nehirrrrrrr Seni o kadar iyi anlıyorum ki benimde oğlum 2 hafta kaldı yoğun bakımda. Onlar bizden çok güçlü umarım en kısa sürede yavruna kavuşursun 🤲 Sütünün kesilmesine izin verme lütfen mutlaka sağ anne sütü onu iyileştirecek emin ol
Nehirrrrrrr Ballilokmamelmaliturtam çok teşekkür ederim 🙏🏼 İnşallah iyi düşünüyorum olumlu düşünmeye çalışıyorum ama çok zor bir süreç. Size de geçmiş olsun, Allah bidaha yaşatmasın Sizin bebeğinizin nesi vardı?
Merrcimek Nehirrrrrrr Sakin kalmaya çalış canım çok zor biliyorum ama iyi olman lazım güçlü olman lazım. Analık çok zor çok Dualarım yavrunla Allah bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine sağlıkla kavuştursun sizi🤲🏻🤲🏻