Mucizemveben90 Merhaba biz bugun 6.günü doldurduk emme artı mama ile besleniyoruz gazı cıkıyor bezler dolu gaz ılacıda başladık ama bir türlü dalamıyor uykuya hep memede kalmak istiyor derdi ne olabilir sizce
Ygtek Mucizemveben90 Gazı olabilir yine de ama şöyle düşün daha yeni doğmuş ve rahatladığı tek yer meme sana yakın olduğu kokunu alabildiği tek yer meme. O yüzden sürekli emmek istiyor olabilir. Ben 7 ay boyunca saat başı emzirdim. Hele yeni doğduğunda bütün gün emziriyordum. Gazı çok olabilir emdiği için sürekli o yüzden emzikte kullanabilirsiniz.
1anne1yavru Mucizemveben90 canım daha çok küçük dünyada senden başka kimseyi tanımıyor kokunla sakinleşiyor benim kızımda ilk 20 gün öyleydi sonra sonra rahatlıyorsun 20 gün 1 ay sabret zor ama adapte olana kadar malesef öyle oluyor
Rabiapnr Mucizemveben90 dünyaya alışma süreci 😊 beyaz gürültü de işe yarıyor ama olabildiğince koyun koyuna olun derim sizin için biraz zor gelebilir ama o huzurlu olucak siz de anneliğin tadını çıkaracaksınız ben ve gayet karşılıklı güzel bir anlaşma 😊😊
Zeynep2304 Ah canım gazdır çıksa bile bitmiyor o gaz zıkkımi allah yardımcın olsun inşallah biran önce biter kimyon ver sende kimyon ve rezene iç
Ygtek Mucizemveben90 Benim oğlumda hiç almadı. Hala beni emzik niyetine kullanıyor. 40 ı çıktıktan sonra yavas yavas rahatlicaksın yani alışıcaksın canım. Gaz problemi bittikten sonra asıl rahatlama oluyor. Kimyon iç yediğin herşeye kimyon dök. Bebeğininin uyku saati öncesinde mutlaka rezene iç sütünden bebeğine de geçip onuda rahatlatır.