Elifnur Daghan aynı durumdayız el emmeler tükürük baloncukları filan ☺️Ben engel olmuyorum keşfetsin vücudunu diye
MucizemGeldi Daghan daha cok emicek hatta o emdikce millet aç bu cocuk diyecek 😂 iler de elinin yani sira ayagini da emerse sasirma😀 biz 6 aylik olduk ayak emmekte hobilerimiz arasinda 🥰
EfeD30 74 günlüğüz bizde de durum ayni. Gece acıktığînda parmaklarini emiyo öyle bir şapırdama ki ona uyaniyorum 😂 gündüz de yaptiğında anliyorum ki acikmis
fatima MucizemGeldi acaba gerçekten açmıdır bizimkide elini emiyor bende bilmiyorum acaba aç mı, alakası var mı 🤔
Miranur Bizimki ayagını agzına götürüyor emiyor keşke el emse 😄😂😆 giyinikken zorlanıyor ama altını açma vakti hooop ayak ahızda ellerinide bi iki defa pantolonnun lastiğine koy cıkaramasın unutur ama gevşek pantolon
Aydiles Daghan 7 aylık olucaz hala ellerini emiyor😀 2 aylıkken başlamıştı sımdı bıde o kadar cok salyası akıyor ki yüzünü yıkar gibi oluyor cogu zaman😂😂
MucizemGeldi fatima yok canim takılma öyle seylere. Sen karninin doydugundan emin degilmisin onlar ellerini kesfediyor engel olma