Pashador15 Kızlar 32 günlük anneyim. Göğüslerimi patlatıcak sekilde sütümü arttıran ne diye merak ediyodm bikaç gün kompostoyu içmeyince sütüm normal geldi az önce bi bardak içtim yine taş gibi oldular . Annem yapıyo şeker kullanmıyo tarcınn limon falan kullanıyo sütü yetmiyen tarifi yapsnğ
nurayuzun Pashador15 bana kayısı kompostosuda işe yaradı ayvadan sıkılan kayısıda denesin ben dönüşümlü içiyorum
Zeynepkalem Çok sevındım senin adına bebiş doyar benım sütüm az tarıfını yanı nasıl yapıldığını söylermisin acaba bende denıyım inşallah faydasını görürüm
aysegull Pashador15 aynı şekilde ayva kompostosu iyi geliyor ben de kompostolara şeker yerine pekmez koyuyorum
Liyaa Pashador15 banada dut kompostosu ve baklava yaradı ne zaman tğketsem göğüslerim taş gibi oluyor
Mucizeana Komposta ve boza 😍 kompostanın her türlüsünden içtim hepside işe yaradı. Boza da öyle ama afedersiniz ishal yaptı bana 2 kere içtim 10 gündür mahvoldum fırsat bulursam doktora gidicem. Bana bide badem iyi geldi deneyin derim 👍
Pashador15 İki üç tane ayvayı doğrayın üzerini dört parmak gecicek sekilde sı koyun bitane limon bir cubuk tarcın bir bardak seker kaynatıp ocıyorız şifanolsın ☺️