Busrasari Merhaba bana iyi bir D vitamine önerebilirmisiniz sağlık ocağa bana devit-3 verdi onu kullanmak istemiyorum.
Rabia83 Busrasari evet canım kullanma onlarda katkı maddesi varmış . Biz ocean kullanıyoruz çok da memnunuz. İçeriği temiz bi ürün
Aysktr Busrasari Coledan kullandık bizde memnundum tadı da hostu seve seve içiyordu içeriği yoğun olduğu için 1 damla veriyordum
Dilekmh Rabia83 devit 3 de ne gibi bir sorun var merak ediyorum internetten araştırdım paraben vs olmadığı hatta doktorlar da öneriyor ama bilmediğim bişey varsa açıkçası bende kullanmak istemem.
deryardakayra Rabia83 bu gün okudum ocean markayı önerenleri eşimi gönderdim hemen eczaneye yarın teslim edecekler eczane de sipariş vermiş 39 tl ye bende kullanmam sağlık ocağının verdiğini
Rabia83 Dilekmh benim dr um içerisinde katkı maddesi fazlaca var demişti . Burda da pek çok anneden duydum içeriğinde katkı maddesi olduğunu
Yigidom Busrasari adefen+2 kullanıorm bende temiz içeriği benimde doktorum saglık ocagınınkini kullanma dedi
mystery34 Akkesinlike bigiai ( yanlış yazmış olabilrim) içinde hem probiyotik var hem d vitamini hiç gaz sıkıntısı çekmedik şükürler olsun