Deletedmom_297 Kızlar Alisam 4 ay 10 günlük sürekli geceleri ağlıyor uykusunda inliyor neden olabilir sizce için için ağlıyor çok zor susturuyorum yavrumu 4 5 leke kadar her gece böyleyiz ? Melekler ağlatıyor vs diyorlar ne kadar gerçek var mı böyle birşey ?
Melihaa Deletedmom_297 melekler güldürüyo diyeni duydumda ağlatıyo diyeni ilk defa duydum gazı olabilir mi yada üşüyo olabilir terliyo olabilir en güzeli doktora götürmek 😊 geçmiş olsun 🙏
Ays-nn Deletedmom_297 atak haftasında muhtemelen benim oğlumda 4.aydan sonra 20 gün o şekilde uyandı şimdi döndü normale.zaten 4.ayda uyku gerilmeside oluyor
Deletedmom_297 Melihaa tşk ederiz doktora götürdüm birşey demiyor olabilir dedi. Her Bebek ağlar vs. Üşüyor olsa ensesi soğuk olur ve iyi giydiriyorum bilmiyorum artk anlam veremiyorum
Melihaa Deletedmom_297 bi ara bizdede vardı bu üç aylık benimki 1 aylıkken künye takmıştık koluna çocuk büyüdükçe künye sıkmış meğer çok geç farketmedim allahtan ama ondan ağlıyomuş yavrum inliyosa bi derdi vardır diye düşünüyorum ben künyeyi açtık acı acı ağlamayı kesti çocuk