Songulnisa 23 günlük bebeğim var hırıldıyor ne yapmam lazım 🥺 neden olur bileğisin olan varsa lütfen 🙏
Deletedmom201 Songulnisa acaba süt duruyor olabilir mi boğazında. Yada burnunda mı geliyor ses ? açıkçası hiç bilgim yok sadece fikir yürütüyorum.
Hohomoromu Songulnisa hırıltı neresinden gelıyor burum, boğaz, göğüs burnundan gelıyorsa burnu tıkalı olabılır
Alinduru Songulnisa benim bebeğimin de besin alerjisi var o yüzden hırıltısı oluyor 🙄 hatta yediğim bir şey dokununca artıyor hırıltısı hemen belli ediyor
vilnius Songulnisa bizde de oluyordu doktor solunumuna baktı acaba burnu mu tıkalı diye ama normal küçük bebeklerde dedi.
Songulnisa Deletedmom201 boğazından geliyor Deletedmom201 genelde emerken geliyor ama öksürükte var doğduğundan beri bide solunum sıkıntısıyla doğduğu için korkuyorum açıkçası
snil Bizde de var sebebini bilmiyorum ama genelde çok emdiğinde oluyor tıka bası yemek yiyen dayılar gibi tısırdıyor 🤦♀️
Hohomoromu Songulnisa reflüsü var mı bebeğinzn kusması reflü de öksürük yapıyor ama solnm sıkıntısı olduğunu düşünüyorsanız ilerlemesn en azından aile hekimi ne götürn ciğerlerini dinlesn
Deletedmom201 Songulnisa solunum sıkıntısı ve öksürük varsa burdan yardım almayın lütfen. Doktorun söylediğinin dışına çıkmamak lazım.
Songulnisa Hohomoromu reflü yok yarın götüreceğim hemşireyi aradım ama netten de baktım normal olabilir diyor endişe ettim
Miracasel Benim bebeğim de aynı geniz eti olabilir üşütmüş olabilir virüsten dolayı hastaneye gidemedik kalça cikikligi için gideceğiz yakın zamanda soracağım kısmetse