Elaes Bursada önerebileceğiniz tecrübeli güvenilir doktor var mı? Biraz evhamlı bir anneyim lütfen yardım edin
BhrAselFhr Elaes hayat hastanesi ismail şen. Gece gündüz her saçma soruma ilgiyle En az benim kadar önemseyerek cevap verdi hep☺️
Hbbeylul Dr. Mevlut Salim Yıldırım doruk hastanesinden çok kısa bir süre önce medicanaya geçti alanında süper bir doktor kesinlikle tavsiye ederim.
Canmcm Hbbeylul aynen gerçekten size katılıyorum süper acillerde denk geldik hep her detayına kadar bakıp çok samimi bir şekilde ilgileniyor hakkını veriyor bence ben çok memnun kaldım kolay kolay doktor beğenmem
2prematureannesi Dortcelik cocuk Hastanesi’nde yaşar bilgi var yaşlı fakat alanında çok uzman ve çokta iyi bir doktor herşeyi rahatlıkla sorabilirsiniz net cevaplar veren biri
ErvaMuhammedAli16 2prematureannesi Kesinlikle Yaşar Bilgi ❣️ Kızımın doğduğundan beri doktoru. Çok iyi bir doktor. Tereddütsüz ona gidin.
2prematureannesi ErvaMuhammedAli16 evet çokta ilgili doktor ben seviyorum doktor beyi hastalanma gibi bişey olduğunda acillik duruma gelmezsek yaşar baya randevu alıp ona götürüyorum hemen
Busra5341 kelebekkk bende dogumumu esentepede yaptim o doktora yonlendirdiler bir kere gttik birdaha gitmedim nasil ilgisi birde muayene ucretni biliyormusunuz?
BhrAselFhr bursamom kesinlikle öyle 2 senedir her teşhisi her söylediği doğru oldu.ben özelden de baya rahatsız ediyorum kendisini sağolsun beyefendiliğini kibarlığını hiç bozmadan yardımcı oldu hep☺️🙏🏼
bursamom Busra5341 2019 aralikta 170 tl vermistik ocaktan snr ucretler değişecek denmisti.. tlf.la arayip ogrenebilirsiniz soyluyorlar.. ayrica haftasonlarida bellirli saatler de açık.. sosyal medyadan da isteginiz zamn msj yoluyla soru sorun cevapliyor.hastasi olmaniza gerek yok
kelebekkk Busra5341 110 tl ücret muhteşem biri kesinlikle tavsiye ederim canım daha dün gittik kızımın 1 buçuk yaş aşıları vardı yaptırdık pedmere goturuyodum doğduğundan beri pek memnun değildim açıkçası sonra bu doktoru tavsiye ettiler ama iyiki de etmişler guler yüzlü cana yakın